firma web design constanta2webdesign este o echipa tanara, dinamica, alcatuita numai din studenti, cu o pregatire temeinica in domeniul programarii, design si SEO.
Ne-am hotarat sa ne reunim sub un grup, care le-am denumit 2webdesign, ca o reactie fireasca la calitatea slaba a unei mari parti a site-urilor de la noi din tara cat si a preturilor exagerat de mari practicate de firmele din domeniu
Reunirea noastra sub denumirea de 2webdesign a avut scopul de a oferii solutii de proiectare web la cele mai inalte standarde care sa corespunda cererii crescande a calitatii serviciilor, atat in Romania cat si in intreaga lume.
Scopul nostru este de a furniza clientilor nostri produse web la cele mai inalte standarde, personalizate, bine proiectate si usor de utilizat, la preturile cele mai mici de pe piata.
Tinta noastra este in mod direct promovarea eficienta a imaginii afacerii dumneavoastra prin realizarea unei prezentari originale, clare si la obiect care sa corespunda activitatii desfasurate de compania dumneavoastra.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...