vreau site webAgentia 2webdesign a aparut pe piata de IT romanesca cu cativa ani in urma, fiind axata pe dezvoltarea de aplicatii si servicii Internet pentru persoane sau institutii care doresc sa-si promoveze activitatea on-line, in timp real, beneficiind astfel de uriasul potential pe care internetul il are de oferit.

Rezultatele obtinute pana acum, evolutia firmei, formarea unei echipe stabile, inovatiile aduse pe web-ul romanesc sunt cateva din atu-urile noastre, care va ofera siguranta si garantia unei bune colaborari.

Firma  2webdesign va ofera  servicii web  profesionale la cheie!

Serviciile noastre de baza variaza de la crearea de web site-uri de prezentare, realizare magazine online, dezvoltare portaluri / site-uri interactive pana la optimizare web, promovare site – SEO, gazduire web si logo design.

Strategia noastra „Servicii complete web” vine in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a beneficia la cheie de toate serviciile unei prezentari profesionale pe Internet, dar si de servicii aditionale: gazduirea site-ului, intretinerea sa, conturi de email, SEO, consultanta in arta marketingului online.

Flexibilitatea care ne caracterizeaza ne permite sa oferim clientilor servicii web la cheie perfect adptate nevoilor acestora.

Inlocuirea prezentarii clasice a unei institutii prin pliante, brosuri sau cataloage, la care o mica parte a celor interesati au acces, cu realizarea acesteia sub forma de site web, accesibila oricand si de oriunde prin Internet nu mai necesita nici un argument suplimentar. Comunicarea in timp real, prin intermediul site-ului sau prin email cu cei care doresc sa intre in contact cu dumneavoastra nu mai este o noutate.

A-ti face simtita prezenta pe piata demografica cea mai extinsa – Internetul, a oferi si a publica informatii la momentul potrivit nu numai prin cuvantul scris, dar si prin imagini si sunet, pentru a fi prezent 24 ore pe zi, pentru a schimba rapid informatii, pentru a comunica, pentru a patrunde in lumea tinerilor, intr-un cuvant, pentru a trezi interesul, sunt numai cateva motive ce confirma necesitatea de a avea un site web.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...