Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Gazduirea gratuita? Este buna sau nu? Sfaturi si pareri

Ai nevoie de hosting web gratis?

Cand vine vorba de hosting gratuit, una dintre cele mai frecvente intrebari este „Cat de mult va afecta imaginea site-ului”? De ce? In primul rand pentru ca logica spune ca daca folosesti un hosting gratuit inseamna ca nu-ti permiti unul platit. Si ca firma, nu prea e bine sa creezi o astfel de imagine. Cred insa ca exista cateva situatii in care poti scapa „basma curata” avand site de firma cu hosting gratuit.

– daca hostingul nu este cunoscut deloc sau prea putin in Romania sau de catre potentialii clienti, poti avea hosting gratuit dar nu-si da nimeni seama sau foarte putini
– daca site-ul arata impecabil, faptul ca ai hosting gratuit conteaza mult prea putin, in schimb daca site-ul arata ieftin, neingrijit, hostingul platit nu mai conteaza deloc
– daca imaginea hosting-ului e una buna spre excelent, cred ca poti avea chiar de castigat pentru ca imaginea sa se va rasfrange si asupra site-ului

Sigur ca există companii care oferă spaţiu gratuit pe un server Internet, rezervându-şi dreptul de a amplasa bannere pe fiecare din paginile clienţilor. Această soluţie poate fi ideală pentru un site personal cu caracter personal, dar nu este nici pe departe cea mai fericitǎ pentru un site comercial. Dezavantajele acestui tip de gǎzduire vorbesc de la sine:
• nu existǎ posibilitatea de a folosi un nume de domeniu propriu;
• serverele care oferă spaţiu gratuit sunt adesea supraaglomerate, accesul la pagini fiind foarte greoi;
• trebuie acceptate bannerele unor terţe firme pe paginile site-ului;
• gama de facilităţi tehnice oferite este foarte limitată;
• credibilitatea în ochii vizitatorilor (potenţialilor clienţi) este foarte redusă.

2webdesign recomanda in functie de proiectu tau web sa iei o alegerea care sa nu iti puna in pericol credibilitatea! Alege solutii inteligent!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Un host gratuit este cea mai proasta alegere. Parerea mea e ca un pachet de hosting costa foarte putin si putem renunta la un pachet de tigari sau la o sticla de suc pentru a plati pe 3 luni un pachet de gazduire.

  2. Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa cautati o firma serioasa care are pachete de hosting avantajoase pentru nevoile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...