Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Iasi – Creare site de prezentare – magazine online

site de prezentare iasiServicii de web design in Iasi – Creare site de prezentare pentru firme mici sau mari – web design superior, care reflectă obiectivele Dvs. de afaceri și prezintă o imagine profesionala pentru clienții dumneavoastră.

In zilele noastre fiecare companie, mare sau mica, are nevoie de un site web. Agentia noastra de web design ofera firmelor din iasi servicii de creare site de prezentare la cele mai mici preturi.  Dezvoltatorii nostri web vor  lucra cu Dvs. pentru a înțelege obiectivele firmei. și pentru a a dezvolta un plan strategic.

Site de prezentare, Magazine online, websiteuri de tip portal, aplicatii web, newsletter, bloguri  – echipa noastra de specialisti le poate realiza la preturi foarte bune.

Servicii web design in Iasi – Toate siturile create de noi au la baza una din cele mai robuste platforme online si beneficiaza de panou de administrare!

Panoul de administrare la un site de prezentare / magazin online permite:

  • optiunea  de adaugare, stergere , editare a paginilor website-ului
  • puteti sa adaugati conturi pentru alte persoane ce folosesc panoul de administrare
  • instalarea de module noi si posibilitatea de administrare a acestora
  • optiunea  de adaugare stergere, editare a pozelor fiecarei pagini din site
  • optiunea  de adaugare, stergere, editare a fisierelor paginilor web (librarie media)
  • optiunea  de adaugare, stergere, editare produse (pentru magazin online – editare stoc, pret, oferte speciale, etc)
  • optiunea  de adaugare, stegere, editare poze si fisiere pentru produse

Preturile pentru realizarea unui magazin online sau pentru creare web site de prezentare variaza in functie de complexitatea cerintelor dumneavostra. Va rugam sa ne contactati la numarul 0730 518 614 sau direct din rubrica de contact pentru o estimare completa.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...