Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Instalare – configurare – Solutii pentru magazine online – Software eCommerce

Zen Cart

Zen Cart este cu adevărat un reprezentant de marca pentru ” arta  e-commerce”, gratis, user-friendly, cod open source,  coş de cumpărături interactiv.

 Programul este dezvoltat de un grup de proprietarii de magazine online cu viziuni similare, programatori, designeri, şi consultanţi care cred că design-ul de comert electronic ar putea fi şi ar trebui să se facă în mod diferit.
Spaţiul necesar este de  11.10 MB

Freeway

Freeway este de departe cea mai populara platformă open source  şi cel mai complet echipat pachet de eCommerce. Acesta nu vinde doar produse, ci se extinde pentru a vinde, în unele moduri foarte noi! In plus este foarte configurabil Veţi găsi ca Freeway are caracteristici foarte puternice  ca si CRM, precum şi un CMS util şi simplu, de asemenea.
Spaţiul necesar este de  26.35 MB

osCommerceos

Commerce osCommerce este un magazin online de e-commerce, care oferă o gamă largă de  functionalitati out-of-the-box, care permite caracteristici interactive! Are o interfata de configurare destul de simpla si este disponibil gratuit pentru ca o soluţie bazată pe Open Source
Spaţiul necesar  este 4.40 MB

OpenCart

OpenCart este o solutie de magazin online scrisa cu un cod  open source PHP, bazata pe sistemul eficient cu un coş de cumpărături on-line. Un pachet e-commerce  robust  pentru comercianţi de pe Internet, cu posibilitatea de a crea propria afacere on-line şi de a participa la e-commerce, la un cost minim. OpenCart este proiectat cu multe caracteristici moderne, uşor de folosit, prietenos cu motoarele de căutare şi cu o interfaţă atrăgătoare.
Spaţiul necesar este de  14.95 MB

PrestaShop

PrestaShop  e-commerce a fost construit pentru a profita de inovatiile speciale aduse de  Web 2.0 cum ar fi efecte dinamice in AJAX şi caracteristici de ultimă generaţie ca si ergonomie.
Spaţiul necesar 34.73 MB

phpShop

phpShop este distribuit sub GNU General Public License. Scopul principal al phpShop este de a oferi o solutie simpla de coş de cumpărături online, care este uşor de personalizat pentru a se potrivi în orice scop. phpShop are caracteristici mai puţine fata de alte solutii.
Spaţiul necesar 2.70 MB

Magento

Magento este o aplicaţie Open Source de comert electronic web ce a fost lansata pe 31 martie, 2008. A fost creat de Varien, bazându-se pe componentele Zend Framework.
Spaţiul necesar 76.17 MB

 

CubeCart

CubeCart este un  software pentru coş de cumpărături  – o solutie de comert electronic. Cu CubeCart puteţi configura rapid un magazin online  puternic pentru a vinde produse digitale sau tangibile pentru clienţii noi sau existenti la nivel global. Infiintata in 2003 CubeCart este o solutie e-commerce extrem de populară ce se bucură de zeci de mii de comercianţi din întreaga lume.
Spaţiul necesar 11.68 MB

 

TomatoCart

TomatoCart  este un soft open – source folosind frame-ul  ExtJS RIA.  TomatoCart acoperă aproape toate caracteristicile necesare unui coş de cumpărături online si progresul  continuă pe foaia sa de parcurs.
Spaţiul necesar 38.94 MB

Avactis

Avactis oferă un set extrem de convenabil de instrumente pentru a lansa rapid o afacere online. Avactis – Cosul de cumparaturi este un pachet software care vă permite să deschideţi un magazin online de pe Internet.
Spaţiul necesar 21.85 MB

phpCOIN

phpCOIN este un pachet gratuit Webware proiectat iniţial pentru web-hosting reselleri. phpCOIN ajută revânzători să se ocupe de clienti, comenzi, facturi, note şi asistenţă, dar nu mai este limitat doar la hosting reselleri.
Spaţiul necesar 6.20 MB

Quick.Cart

Quick.Cart este un coş de cumpărături simplu şi funcţional pentru dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră. Produse  usor de  administrat şi  gestionarea facila a comenzilor, abilitati uimitoare de a extinde script-ul.
Spaţiul necesar 1.25 MB

AlegroCart

AlegroCart: open source  e-commerce, o  soluţie bazată pe frame-ul MVC.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...