Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Instalare si configurare module WordPress – plugins WP

wordpress web designWordPress Plugins – Instalare & Configurare
2webdesign vă poate ajuta să adăugați aproape orice tip de plug-in WordPress pentru website-ul Dvs.
Instalam si configuram orice modul, de la SEO plugin-uri, modele de management si galerie foto sau pentru upgrade-uri speciale în zona de Admin, vă putem ajuta să instalati sau sa actualizati o serie de plugin-uri WordPress.
Instalare Plugin-uri WordPress populare – recomandate pentru orice site WP
Dacă rulați un site sau blog personal bazat pe WordPress există câteva plugin-uri WordPress de bază pe care trebuie să aveți instalat atat ca SEO dar si in scopuri de funcționalitate si securitate.
Alte plugin-uri WordPress populare
În plus față de modulele WordPress recomandate , există sute de plugin-uri pentru aproape toate scopurile.
Optimizare WordPress & Servicii de instalare Plugin-uri WP
Firma 2webdesign oferă servicii profesionale pentru a vă ajuta să instalați plugin-uri WordPress și pentru a le configura mai eficient. Dacă aveti deja un site sau blog WordPress și aveti nevoie de ajutor , va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii!

Printre modulele WP populare pe care le instalam si configuram complet enumeram:  Contact Form 7, Really Simple Captcha, Share Bar (Social Media – butoane de Facebook, Twitter, Google Plus), Google Analytics, Growmap Anti Spam, Smart YouTube, All in one SEO pack, W3 Total Cache, Google XML Sitemaps, SEO Friendly Images, FeedBurner alaturi de zeci de alte plugin-uri WordPress.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...