Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Instalare site de tip Forum – Comunitate online de discutii

Agentia 2webdesign.ro va poate ajuta cu instalarea si configurarea unui website de tip forum la cele mai mici preturi posibile. Mai jos aveti o lista cu cele mai populare solutii software pentru forumuri web.

1. bbPress
bbPress este un forum modern, venit de la creatorii celebrului CMS WordPress.

2.Vanilla
Vanilla  este o solutie de forum tip open source, care respectă standardele web , are suport  multi-lingual , un  forum de discuţii pe deplin extensibil pentru web. Orice hosting de calitate care îndeplineşte cerinţele dezvoltatorilor pot descărca şi utiliza forumul Vanilla in mod gratuit!

3. Simple Machines Forum
Simple Machines Forum sau pe scurt  „SMF  wste un pachet software gratuit, de calitate profesională care vă permite să configuraţi propria comunitate online, în doar câteva minute.

4. phpBB
phpBB este lider mondial in materie de solutii pentru forum de tip Open Source. Acesta include toate caracteristicile pe care  oricine le aştepta să găsească în partea de front end a unui software modern.

5. Syndie
Syndie este un sistem de operare open source pentru forumuri distribuite, oferind o interfaţă sigură şi coerentă la diferite reţele de conţinut anonime şi non-anonime.

6. SEO-Board

SEO-Board este un software de forum, care este rapid, gratuit, şi prietenos cu motorele de căutare. Este solutia perfecta pentru site-urile mici şi mijlocii.

7. Phorum

Phorum este un pic diferit de alte comunitati de discutii bazate pe mediul web. Acesta a fost conceput pentru a satisface nevoile diferite ale site-uri web , în timp ce nu a sacrifica performanţa sau alte caracteristici ca si uzabilitate.

8. Simpleboard
Simpleboard  o componenta de tip Forum pentru platforma Mambo Open Source

9. IkonBoard

IkonBoard este un cuprinzător  buletin de  discutii web. Ea transcende limitele impuse de alte software-urile standard, permiţându-vă să creaţi o comunitate cu adevărat unica pe site-ul dumneavoastră.

10. MyBB

MyBB este o puternica solutie pentru un forum, un pachet eficient, forum multilingv, care respectă standardele şi este gratuit. MyBB introduce un control deplin asupra forumului de discuţii de la cea mai complexa optiune.

11. Snitz Forum

Forum  bazat pe limbajul ASP . Control Complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor personale sau de afaceri. Se poate descărca gratuit.

12. Vikingboard

Vikingboard este un forum bazat pe PHP, o comunitate  virtuala proiectat de principiul „mai putin este mai mult”.  Şi dispune de o puternica baza de date de extensii, un sistem rapid cache şi actualizarea dinamică prin  Web. Un forum mic, dar incredibil de rapid şi puternic.

13.Web Wiz Forums

Wiz web buletinul Forum –  pachetul ideal pentru un forumce va cuprinde comunitatea site-ului dumneavoastră.

14. PhpBB

PhpBB este un rapid şi uşor! Acesta este distribuit sub GNU General Public License.

15. UseBB

UseBB  – rapid bazat pe  MySQL si PHP , distribuite gratuit sub licenţă GPL. Dezvoltat cu simplitate şi inteligenta in utilizare, UseBB este ideal pentru site-urile de dimensiuni medii care au nevoie de un pachet de forum, clar şi eficient.

16. miniBB

Vrei sa ai forumul de discuţii propriu? miniBB (= mini buletin de bord) este un software de forum gratuit bazat pe PHP. Securitate, viteza si stabilitate!

17. nextBBS

nextBBS este un open-source Forum pentru web, scris în PHP.

18. IceBB

IceBB este o soluţie puternică, un  forum rapid, gratuit şi open-source creat de PHP si MySQL liber. Rapid si stabil , indiferent de cât de mulţi utilizatori sau de posturi ai, din cauza codul său curat şi eficient. Acesta poate fi, de asemenea, pe deplin adaptat nevoilor tale cu un sablon grafic  şi suport lingvistic.

19. OvBB

Distribuit sub licenta open-source MIT, OvBB  încorporează noi caracteristici şi funcţionaliti complexe.

20. Quicksilver Forum

Quicksilver Forum este un rapid, sigur, puternic  scris in  PHP / MySQL.  Dispune de un sistem robust de sabloane si teme grafice.  QSF este uşor de modificat şi este tradus în 18 limbi inclusiv  engleză.

21. Think Tank Forums

Think Tank Forums  este un forum  care foloseşte PHP 4 si MySQL 4.1.

22. YaBB

YaBB este un lider in materie de forumuri gratuit – Open Source scris în Perl.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...