servicii google seo promovareCe este optimizarea pentru motoarele de cautare?

Un site pe Internet va face reclama 24 de ore pe zi, pe un spatiu oricat de mare doriti si poate ajunge exact la segmentul de piata al afacerii dumneavoastra fiind astfel un instrument de reclama mult mai eficient decat mijloacele clasice. Dar un site pe Internet este mai mult decat un afis publicitar. Poate fi un veritabil birou virtual al firmei dumneavoastra. Clientii intra pe site-ul firmei, se informeaza, pun intrebari, primesc raspunsuri, comanda produse sau servicii, platesc. Totul prin intermediul site-ului dumneavoastra. Biroul dumneavoastra virtual functioneaza non-stop…fara angajati suplimentari care sa se ocupe de el.

Ce este optimizarea pentru motoarele de cautare? (SEO)
Optimizarea pentru motoarele de cautare este necesara daca doriti ca site-ul dumneavoastra sa se claseze cat mai sus in rezultatele cautarii.Acest lucru este posibil prin modificarea codului si continutului unei pagini web. Motoarele de cautare folosesc criterii specifice distincte pentru a indexa un web-site. Folosind cunostintele si experienta dobandite, putem configura tag-urile META , titlul si formatul paginii pentru a atinge o clasare superioara in rezultatele cautarii.

Cum vor gasi potentialii clienti  website-ul meu?

Utilizatorii internetului vor gasi in general un web-site in urmatoarele moduri:
– folosind un motor de cautare (Google, Bing, Yahoo…)
– folosind un director de afaceri (Top100, Hit100, Best-Top…)
– cu ajutorul unui link sau banner din alte site-uri
– observand adresa dumneavoastra de internet in materialele de marketing/advertising (adresa de internet ar trebui inclusa pe orice bucatica de hartie ce paraseste organizatia dumneavoastra).

De ce site-ul meu are nevoie de optimizare pentru motoarele de cautare?

80% din traficul unui site web este generat de motoarele de cautare, iar 75% din cei care folosesc un motor de cautare nu trec mai departe de prima pagina. Cu cat este mai bine plasat un site in sirul de rezultate, cu atat va avea mai multi vizitatori.O pozitie fruntasa in rezultatele motoarelor de cautare nu se obtine usor. Presupune mai mult decat configurarea META tag-urilor. Este nevoie de mult efort pentru cercetarea cuvintelor cheie si pentru a va da seama ce va aduce cu adevarat trafic.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...