Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Noi tendinte in web design pentru anul 2013

Dispozitivele mobile – cresterea utlizatorilor de mobile pe internet: Această tendință a fost prezentă de cativa ani, dar statisticile din 2012 arata ca acum are parte de o crestere extraordinara , ceea ce face extrem de important să se ia în considerare în proiectarea pentru web.

Rezoluții enorme de ecran: iPad 3, precum și alte dispozitive mobile au fost lansate cu rezoluții de ecran norme. Suport pentru ecrane RETINA. Ecranele Retina sunt practic de două ori mai dense decat orice LCD. Ele au același număr de pixeli fizici, dar in mod digital de două ori mai mulți pixeli pot fi montati în același spațiu fizic.

Îmbunătățirea HTML / CSS: Au existat îmbunătățiri în caracteristici, cum ar fi HTML5, CSS3 și fonturile sigure pentru Web în browsere.

Lansarea Windows 8, cu interfata METRO: în ciuda vânzărilor lente ale noului sistem de operare Windows, interfața METRO schimbă modul de gândire in materie interfețe de software. Aceste concepte de design se deplasează departe de fereastra standard cu o bara de titlu și butoane de navigare în partea de sus.

Navigarea într-o singura pagină: Navigarea într-o pagină dinamică reprezinta înlocuirea navigarii clasice de la o pagină la alta. Pe parcursul anului trecut, am vazut multe site-uri cu acest tip de soluție.
Spre exemplu, aspectul tradițional al Facebook a fost înlocuit cu o cronologie cu scrolling infinit care face ca utilizatorii sa se simta ca și cum se mișcă înapoi în timp.

Alte noi tendinte in web design:

Bari de  antet fixe – navigatie din header fixata

Imagini mari de fundal

CSS Transparency

Digital QR Codes

Deep Box Shadows – CSS3 box shadows

Animatii in CSS3

Navigare verticala


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...