Ce ofera 2webdesign.ro in materie de administrare si intretinere web :

 • prelucrarea materialelor oferite (grafica, media, poze, video, muzica etc).
 • realizarea unor noi pagini web site, link-uri  externe, interne.
 • analiza competitionala, detaliere statistica., analiiza trafic
 • analiza cuvinte cheie, elaborare strategie de indexare si promovare.
 • schimbare, adaptare, modificare cuvinte cheie, descriere – seo onpage.
 • raport complet statistici/ diagnostic/ indexare oferite de Google.
 • un grafic detaliat al traficului pe site, fara a utiliza link extern.
 • protejare continut text si foto impotriva copierii de pe site.
 • administrare continut / actualizarea catalogului online cu servicii, produse, oferte noi;
 • modificari minore (design site, functionalitati aplicatie) in functie de noile cerinte;
 • configurarea si administrarea conturilor de e-mail;
 • administrarea bazelor de date (site sau aplicatie web-based); salvari periodice (back-up) pe suport extern;
 • monitorizare traficului pe site, a indexarii de catre motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN) pe cuvinte cheie si a pagerank-ului pe diverse sectiuni; generarea de statistici periodice privind numarul de vizite, vizitatori, pagini si cuvintele cheie cele mai cautate pe website;
 • producerea si trimiterea unui newsletter periodic catre clienti (prin aplicatie proprie sau externa);
 • servicii de suport tehnic online, telefonic sau la sediul clientului; asistenta la folosirea sistemelor de management al continutului.

* E bine de stiut faptul ca modificarea pe site se realizeaza in maxim 24 de ore de la primirea informatiilor.

Noul Algoritm Google pune accent deosebit pe frecventa cu care actualizam websitul.  Asadar aceasta activitate de administrare si intretinere website, reprezinta o metoda valida si garantata de promovare, de crestere a pozitionarii in motoarele de cautare. Odata castigata o pozitie buna pe un anumit cuvant cheie, ea trebuie sustinuta prin administrare si intretinere permanenta, fiind necesare si punctate orice modificari in structura web  site-ului la interval de aproximativ 4-7 zile, in functie de rata de accesare a motoarelor de cautare.

Activitatea de administrare si intretinere a unui website reprezinta cea mai importanta etapa pentru a obtine plasarea cat mai buna, dat fiind faptul ca motoarele de cautare sunt dornice de informatie noua.

Cere acum oferta noastra!

 

Left Right
Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web site, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti web!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in mediul dinamic al Internetului.

Web design de succes

Designul exista doar pentru a transmite eficient informatia. Rolul principal îl joaca ideile bune.

In spatele fiecarei pagini create de 2webdesign stau la baza ore de munca, de creatie , programare, unde echipa noastra se concentreaza ca la sfarsitul unui proiect web totul sa fie exact cum si-a dorit si cel mai exigent client. Solutiile noastre de web site design includ: – web site de prezentare – magazin online / solutii de comert electronic – reviste sau ziare online (web design site revista, stiri, administrare stiri, newsletter, tag-uri , sisteme de cautare, alte module optionale ) – agentii de turism sau imobiliare / web site travel – portale de licitatii, site-uri de anunturi – cataloage web sau platforma web complexe – orice pagina web care necesita modificari dese de continut (CMS)

Promovare SEO

Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă.

Metoda noastra de SEO si promovare este legala si transparenta. Vom avea grija de tot ceea ce trebuie pentru a asigura succesul online. Daca este cazul vom realiza optimizarea SEO de baza (onpage) pentru care acceptam o suma mica de inceput si apoi daca sunteti multumiti de rezultate vom percepe o taxa fixa in fiecare luna pentru promovare,optimizare SEO lunara.

Intotdeauna va punem la dispozitie rapoarte de pozitionare (ranking reports) lunar si rapoarte detaliate de promovare a web site-ului pentru a stii exact pe ce dati banii!

Site-uri bazate pe CMS

Site-uri bazate pe WordPress, Joomla sau Drupal

Pentru cei care cauta o solutie rapida, sistemul nostru de gestiune de continut pentru pagini web contine un pachet de sabloane functionale cu Noutati, pagini nelimitate, Wiki, Galerii Foto, Intrebari Frecvente, RSS, Formulare, Sondaje si multe alte module incluse. Cu aceste sabloane (teme, templates) poti avea o pagina web site online foarte rapid la cele mai mici preturi, fara a fi nevoie sa investesti prea mult. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro


Magazine virtuale profesionale

Comandati acum un magazin virtual si beneficiati de un pret promotional. Fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri. La cerere putem folosi solutii consacrate precum: Magento, OpenCart, PrestaShop, osCommerce, VirtueMart etc. Serviciile web profesionale sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare SEO si promovare magazin online. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Optimizare SEO si Promovare

Servicii profesionale de optimizare site web, marketing si publicitate online, consultanta SEO de specialitate, campanii de promovare online (AdWords Google, PPC), optimizare Jomla sau WordPress. O campanie de marketing, optimizare web sau promovare online bine targetata poate aduce vizitatori direct interesati. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro