Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta audit SEO: Raport website – Analiza competitiei online

Daca aveti deja un web site, putem verifica daca are tot ce-i trebuie ca sa functioneze in mod optimz si sa va aduca profit considerabil. Vom analiza modul in care se prezinta pe internet concurenta dvs: site-ul lor, campaniile lor de marketing, stiri, informatii despre ei sau clienti pe care nu stiati ca-i au. Sa recunoastem, atat de preocupati de afacerea noastra, avem mai putin timp sa analizam concurenta!

Analiza competitiva este o modalitate eficienta prin care propria strategie online poate fi adaptata pentru a combate si depasi strategiile competitorilor tai. Prin aceasta se stabileste o strategie care plaseaza site-ul tau deasupra competitiei din motoarele de cautare si realizeaza, in acelasi timp, un lucru esential: cerere pentru produsele si serviciile tale. Rezultatul analizei se va constitui intr-un raport, completat de o propunere de plan de actiune. Mai exact, veti  cunoaste cu siguranta unde va aflati si veti vedea ce trebuie sa faceti pentru a avansa in mediul online! Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.

Share

Avand o experienta de aproape un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru programare va invitam sa ne vizitati situl si sa va bucurati de cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Sunt de acord