Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta audit SEO: Raport website – Analiza competitiei online

Daca aveti deja un web site, putem verifica daca are tot ce-i trebuie ca sa functioneze in mod optimz si sa va aduca profit considerabil. Vom analiza modul in care se prezinta pe internet concurenta dvs: site-ul lor, campaniile lor de marketing, stiri, informatii despre ei sau clienti pe care nu stiati ca-i au. Sa recunoastem, atat de preocupati de afacerea noastra, avem mai putin timp sa analizam concurenta!

Analiza competitiva este o modalitate eficienta prin care propria strategie online poate fi adaptata pentru a combate si depasi strategiile competitorilor tai. Prin aceasta se stabileste o strategie care plaseaza site-ul tau deasupra competitiei din motoarele de cautare si realizeaza, in acelasi timp, un lucru esential: cerere pentru produsele si serviciile tale. Rezultatul analizei se va constitui intr-un raport, completat de o propunere de plan de actiune. Mai exact, veti  cunoaste cu siguranta unde va aflati si veti vedea ce trebuie sa faceti pentru a avansa in mediul online! Contactati-ne acum pentru mai multe detalii.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...