Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta Consultant SEO freelancer – promovare si marketing

Servicii profesioniste de optimizare SEO si promovare garantate de un freelancer!

Optimizarea web site-ului pentru motoarele de cautare gen Google (SEO) reprezinta procesul de imbunatatire a volumului si calitatii traficului unui web site, venit de la motoarele de cautare pe cale organica (din paginile de rezultate ale cautarii – SERP), pentru anumite cuvinte cheie sau fraze relevante pt afacerea Dvs.

Optimizarea unui web site pentru motoarele de cautare nu se face prin simpla adaugare de etichete – meta tag-uri. Adesea, un web designer adauga intr-un site nou meta tag-uri, dar site-ul tot nu apare in motoarele de cautare, si asta deoarece optimizarea unui site pentru motoarele de cautare (SEO) este un proces foarte complex si greoi, care implica optimizarea meta tag-urilor si alt-tagurilor, optimizarea design-ului, optimizarea codului, optimizarea continutului in forma de text, optimizarea linkurilor, alegerea cuvintelor cheie sau a frazelor cel mai relevante pentru un web site.

  • Analiza si optimizare SEO – optimizare continut si link building
  • Inscriere site in motoare de cautare
  • Campanii publicitare prin intermediul motoarelor de cautare cunoscute
  • Inscriere in directoare de servicii si postare de anunturi web

Alte servicii oferite de consultantul SEO freelancer:

  • identificarea si analizare cuvintelor cheie optime la care se doreste sa fie gasit  web site-ul.
  • analizarea concurentei prin studierea masurilor luate de competitori pentru optimizare paginilor proprii.
  • optimizarea  web site-ului prin modificari ale continutului si structurii acestuia, modificari care sa influenteze pozitiv indexarea si respectiv pozitionarea in motoarele de cautare.
  • campanie link-building ce consta in adaugarea de linkuri catre site-ul optimizat, in alte site-uri mai bine clasate, sau determinarea celor care detin  alte site-uri sa puna linkuri catre  web site-ul optimizat.

Angajati acum un consultant SEO Freelancer si va poate oferi servicii de optimizare pentru motoarele de cautare, fie pe baza de abonament lunar fie cu plata in functie de rezultate. Contactati-ne daca sunteti interesat.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Salut ! Sunt interesat de o campanie de link building pt site-ul http://www.rexton-rentacar.ro, ma refer la orice poate aduce link-uri de valoare pentru site-ul mentionat. Intrebarea este daca putem colabora si in ce conditii ? Astept un raspuns pe mail office@rexton-rentacar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...