Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta de pret pentru situri simple – web site de prezentare pentru firme sau bloguri

Va oferim servicii de inalta calitate in materie de web site design, realizare siteuri simple de prezentare, magazine online si portaluri la preturi in functie de bugetul dumneavostra. Beneficiati de asistenta in cumpararea domeniului, gazduire site si promovare SEO de succes pentru a avea cat mai rapid si eficient rezultatul dorit.

Nu uitati faptul ca prezenta online este vitala atat pentru o companie de dimensiuni mici ce necesita un site simplu de prezntare cat si pentru o afacere de milioane. Dvs. stabiliti structura web site-ului si continutul acestuia. Noi va ajutam sa editati textele astfel incat sa permita optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare de genul Google!

  • bloguri personale – spre exemplu bloguri bazate pe WordPress
  • website de simplu prezentare (personal/business, corporate, portofoliu sau campania unui produs)
  • siteuri de prezentare firme prestari servecii
  • siteuri de prezentare ce vand diverse produse / cataloage / brosuri
  • siteuri de prezentare institutii
  • microsituri
  • de asemenea se pot crea site-uri simple de prezentare care sa deserveasca aproape orice scop.’

Toate site-urile web au beneficiat de design unic si adaptat dupa publicul caruia i se adreseaza.
Atat experienta vasta acumulata de-a lungul anilor cat si creativitatea, ne-au ajutat sa dezvoltam si sa promovam, web site-uri de prezentare sau bloguri cu interfata moderna si intuitiva, optimizate pentru motoarele de cautare cunoscute gen Google sau Bing!

estimare cotatie pret web designAgentia 2webdesign este o firma de web design cu sediul in Romania. Oferim servicii web de calitate clientilor nostri nationali si internationali. Gama de servicii oferite de noi este variata: de la simple website-uri de prezentare, la platforme de comert electronic sau aplicatii

Cu o echipa tanara si creativa suntem pregătiţi să vă oferim serviciile pe care le căutaţi, servicii precum web site design, programare site web, dezvoltare baze de date, optimizare site-uri web in Google, designuri unice de logo-uri, găzduire / hosting (site-ul Web este stocat pe un calculator performant sau server specializat denumit Web server, care permite accesul utilizatorilor la informatiile site-ului), inregistrare domenii ( numele de domeniu ar trebui sa ofere o indicatie asupra identitatii persoanei juridice sau fizice detinatoare a domeniului web, sau asupra serviciilor sau produselor oferite) , inchiriere servere (pentru proiecte mai complexe) etc.

Preturile noastre incep de la 100 de euro si ofera solutii personalizate ce vor garanta succesul Dvs. online!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...