Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta preturi Web Design Bucuresti – firma creare pagini web

Compania nostra va ofera servicii profesionale de web design si realizare pagini web pentru a va reprezenta excelent in mediul online.

 

Preturi web design Bucuresti

2webdesign.ro garanteaza servicii de calitate excelenta la preturi avantajoase  plecand de la proiecte web simple si dezvoltarea de web site-uri internet pana la proiectarea, implementarea si organizarea optima a resurselor IT

  • Realizam pagini web usor de incarcat pe orice sistem
  • Websitul creat va schimba in bine imaginea firmei dvs marind increderea si numarul clientilor dvs.;
  • Realizam pagini web site  pentru orice domeniu de activitate si in cele mai variate forme (web site prezentare firma online, prezentare servicii, site de prezentare produse, magazin online, website de anunturi, portal de stiri, etc);
  • Va oferim ocazia de a porni campanii publicitare de promovare a firmei si produselor dumneavoatra online. (Google AdWords PPC)

Oferta WEB DESIGN BUCURESTI

 

Site simplu de prezentare

Acest tip de website este destinat persoanelor fizice dar si organizatilor si societatilor comerciale mici care doresc sa fie prezente pe internet. In paginile sale standard sunt prezentate pe scurt activitatile, produsele si servicile oferite precum si datele de contact.

 

Site de prezentare cu panou de administrare

Este destinat organizatilor si societatilor comerciale mici care doresc sa fie prezente pe internet. In paginile sale sunt prezentate pe scurt activitatile, produsele si servicile oferite precum si datele de contact.

Diferenta fata de siteul simplu de prezentare consta in faptul ca acesta poate fi administrat foarte usor , clientul avand la indemana un panou de control de unde poate adauga sau schimba continutul, imaginile, precum si pozitia meniurilor ori de cate ori situatia o cere.

 

Script de  comert electronic: Magazin on line

Magazinul virtual  – online store – este  destinat firmelor care doresc sa comercializeze prin intermediul internetului diverse produse si servicii. Pe langa aplicatiile avansate de sortare si cautare, magazinul on line ofera variate  si eficiente posibilitati promovare  a produselor. Alaturi de acestea, administratorii  magazinului online au la dispozitie numeroase instrumente de administrare a produselor, iar clientii beneficiaza de aplicatii ce faciliteaza  cumpararea – cos de produse, calcul automat al facturii, plata online sau prin ramburs, etc.

 


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...