Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Cel mai ieftin super site!

Website de prezentare la cel mai bun pret

Avem pregatita pentru voi o super oferta de web site design, la un pret de criza. Va oferim un pachet complet de web design si optimizare SEO la cel mai mic pret de pe piata!

Pachetul promotional reprezinta realizarea unui site de prezentare dinamic, cu urmatoarele functionalitati:

 • web design personalizat plecand de la o colectie de template-uri adecvate domeniului de activitate sau folosind o grafica originala;
 • un sistem de  administrare a continutului printr-o interfata web (CMS) la dispozitia clientului;
 • structura pe nivele (cu subpagini) poate sa contina paginile clasice de informare (despre noi, noutati, produse / servicii, contact etc) fara insa a se limita doar la acestea; paginile aditionale se pot crea si modifica ulterior din consola de administrare (in limita a 250 de pagini);
 • website disponibil in mai multe limbi (optional – la cerinta clientului, sistem de traducere automata);
 • creare pagina de contact cu formular, trimiterea mesajelor pe email si pastrarea lor intr-o baza de date;
 • motor de cautare intern, in continutului site-ului;
 • widget de abonare la newsletter si pastrare adresa de email intr-o baza de date;
 • posibilitatea unui sistem profesionist de newsletter (cu template-uri si rapoarte avansate de tracking)
 • optimizare pentru motoarele de cautare basic (SEO) inclusa in paginile website-ului;
 • incarcarea la cerere cu pagini de continut (text, imagini, alte documente);
 • instalare script de monitorizare trafic pe site si rapoarte complexe prin Google Analytics;
 • suport si consultanta pentru achizitia domeniului web;
 • gazduire pe servere  pentru 1 an la cerere, sau instalare gratuita in mediul clientului;

 

Contactati-ne acum pentru a afla super pretul acestei oferte!

Ganditi-va ca pentru  o suma foarte mica va punem la dispozitie un  web site competitiv, fiabil, scalabil, functional, realizat corect dupa standardele web in vigoare.

Bineinteles, la cererea Dvs., pachetul se poate extinde cu servicii web suplimentare  – conexe (adaugare catalog de produse si cos virtual – shopping cart , posibilitate comentarii vizitatori, formuri pentru sondaje, creare blog intern, conturi de clienti, optimizare avansata, consultanta si suport in producerea continutului, intretinere si administrare web site).

 

Left Right
Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web site, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti web!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in mediul dinamic al Internetului.

Web design de succes

Designul exista doar pentru a transmite eficient informatia. Rolul principal îl joaca ideile bune.

In spatele fiecarei pagini create de 2webdesign stau la baza ore de munca, de creatie , programare, unde echipa noastra se concentreaza ca la sfarsitul unui proiect web totul sa fie exact cum si-a dorit si cel mai exigent client. Solutiile noastre de web site design includ: – web site de prezentare – magazin online / solutii de comert electronic – reviste sau ziare online (web design site revista, stiri, administrare stiri, newsletter, tag-uri , sisteme de cautare, alte module optionale ) – agentii de turism sau imobiliare / web site travel – portale de licitatii, site-uri de anunturi – cataloage web sau platforma web complexe – orice pagina web care necesita modificari dese de continut (CMS)

Promovare SEO

Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă.

Metoda noastra de SEO si promovare este legala si transparenta. Vom avea grija de tot ceea ce trebuie pentru a asigura succesul online. Daca este cazul vom realiza optimizarea SEO de baza (onpage) pentru care acceptam o suma mica de inceput si apoi daca sunteti multumiti de rezultate vom percepe o taxa fixa in fiecare luna pentru promovare,optimizare SEO lunara.

Intotdeauna va punem la dispozitie rapoarte de pozitionare (ranking reports) lunar si rapoarte detaliate de promovare a web site-ului pentru a stii exact pe ce dati banii!

Site-uri bazate pe CMS

Site-uri bazate pe WordPress, Joomla sau Drupal

Pentru cei care cauta o solutie rapida, sistemul nostru de gestiune de continut pentru pagini web contine un pachet de sabloane functionale cu Noutati, pagini nelimitate, Wiki, Galerii Foto, Intrebari Frecvente, RSS, Formulare, Sondaje si multe alte module incluse. Cu aceste sabloane (teme, templates) poti avea o pagina web site online foarte rapid la cele mai mici preturi, fara a fi nevoie sa investesti prea mult. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro


Magazine virtuale profesionale

Comandati acum un magazin virtual si beneficiati de un pret promotional. Fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri. La cerere putem folosi solutii consacrate precum: Magento, OpenCart, PrestaShop, osCommerce, VirtueMart etc. Serviciile web profesionale sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare SEO si promovare magazin online. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Optimizare SEO si Promovare

Servicii profesionale de optimizare site web, marketing si publicitate online, consultanta SEO de specialitate, campanii de promovare online (AdWords Google, PPC), optimizare Jomla sau WordPress. O campanie de marketing, optimizare web sau promovare online bine targetata poate aduce vizitatori direct interesati. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *