Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Oferta web design – creare situri de tip portal

Designul web al unui portal reprezinta un proiect mai complex,  de durata ridicata si necesita programare mai avansata comparativ cu celelalte proiecte de web design. Portalul este un site mai complex, orientat pe o anumita tema, generala sau de nisa, site web ce isi propune tratarea majoritatii subiectelor din acea tema.

(Exemplu de modele de portaluri pe internet: portal de afaceri: portal web site pentru firme, portal web site pentru anunturi, portal web site pentru licitatii, portal web site pentru cereri oferte , portal web site pentru anunturi, portal web site pentru produse, portal web site pentru stiri, portal web site pentru consultanta, portal web site pentru forum,portal web site pentru bursa, portal web site pentru curs valutar, etc.)

Portalul web site profesional se adreseaza persoanelor si firmelor ce doresc o complexitate ridicata pentru site-ul lor. Complexitatea unui portal web va ofera o imagina mai buna pe internet si o pozitionare optima pe internet (Google).

Crearea unui portal web profesional necesita din partea unei firme de web design analiza pietei, crearea unei strategii de promovare, optimizarea pentru motoarele de cautare, toate acestea in conformitate cu cerintele Dvs.

Preturile si termenele de executie se stabilesc in functie de proiect si cerintele clientului. Contactati-ne acum pentru oferta personalizata de web site design portal!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...