Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Optimizare SEO site Magento

Oferim servicii de promovare si optimizare websiteuri / magazine online bazate pe platforma Magento

Serviciile de SEO si promovare Magento cuprind:

Crearea si optimizarea meta tagurilor descriprion si title.
Titlurile sunt elemente esentiale pentru o pozitionare satisfacatoare in motoarele de cautare, cuvintele cheie care apar in cadrul acestora avand o semnificativitate sporita. Prin urmare titlurile paginilor trebuie sa contina cuvintele cheie cele mai importante pentru website, dar si unele cuvinte specifice fiecarei pagini in parte (este ideal ca paginile diferite sa aiba titluri diferite).
Reconceperea si rescrierea titlurilor pentru a contine atat denumirea site-ului cat si cuvinte cheie specifice fiecarei pagini, tinand cont de asemenea de cuvintele cheie stabilite pentru optimizare.

Meta keywords
Meta tag-urile sunt parti de cod HTML pe care unele motoare de cautare le gasesc dar pe care majoritatea vizitatorilor nu le vad niciodata.
Implementarea de cuvinte cheie specifice si relevante, pe fiecare pagina a site-ului
Pentru cuvintele cheie din meta se vor folosi in special fraze alcatuite din 2-3 cuvinte cu frecventa inalta de cautare, pentru o specificitate cat mai accentuata.

Meta description
Implementarea unor meta descrieri specifice pentru fiecare pagina a web site-ului, care sa contina cuvinte cheie relevante

Body Text
Introducerea cuvintelor cheie dupa care se doreste indexarea pe cat mai multe pagini, avand grija ca acestea sa se integreze in continut.

Descriere Headingurile (mai ales H1, H2) sunt importante pentru a structura site-ul, dar si pentru o mai buna indexare in motoare de cautare – de aceea este bine ca aceste headinguri sa contina cuvinte cheie importante pentru site.

Atributul Image ALT Tag – Toate imaginile trebuie sa aiba si atributul alt si este de preferat ca acesta sa specifice cuvinte cheie importante pentru site.

Crearea si configurarea corecta a unui fisier robots.txt care sa contina informatii utile de acces pentru motoarele de cautare.

Inscriere in directoare. Va putem inscrie MANUAL site-ul in circa 600 de directoare din Romania. Inscrierea se face in ordinea calitatii si a importantei directoarelor, se face treptat pentru a lasa o impresie de creare de linkuri naturale in Google. Inscrierea se face manual, putem schimba mai multe descrieri si cuvinte cheie si oferim intotdeauna rapoarte cu directoarele in care se face inscrierea.

Trebuie efectuata o verificare lunara a validitatii link-urilor (pagini ale site-ului ce apar sau dispar, iar link-urile nu sunt actualizate) pentru a nu exista posibilitatea unei penalizari Google cauzate de link-uri moarte.
Realizare + dezvoltare NETLINKING: Obtinere de linkuri (de preferat pe siteuri de profil, cat mai calitative (calitate nu cantitate la numarul de linkuri )
Monitorizare script trafic analytics;
Propunerea de noi idei de optimizare a designului in general si a functionalitatilor siteului

Propunerea de noi idei de marketing si promovare online pentru cresterea volumului de vanzari

Suplimentar si GRATUIT oferim:

Dezvoltarea unei strategii pe social media.

Pagina de companie pe Twitter si Facebook, personalizate.

Consultanta si strategii pentru concursuri online,  sau email marketing prin newsletter (putem sa asiguram o platforma performanta de email marketing (newsletter cu sabloane profesioniste, rapoarte avansate de email tracking si alte functionalitati))

Inscrierea agentiei in centrele locale de  afaceri
•    Yahoo Local
•    Google Local
•    Bing Local
•    Ask City
•    CitySearch
•    Yelp

Contactati-ne acum daca doriti oferta personalizata!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...