Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Pachet optimizare web site SEO si Design

Va oferim posibilitatea de a obtine o imagine profesionista in mediul online printr-un web site  optimizat atat ca design dar si ca SEO si programare – functionalitati,  care realizeaza profit de durata! Contacteaza-ne chiar acum pentru oferta completa !

Vom transforma situl dvs intr-un website frumos, modern  si convingator, care functioneaza perfect, este optimizat pentru motoarele de cautare gen Google si isi atinge obiectivele.

Ce reprezinta Optimizarea SEO a unui site:

Optimizarea SEO a  unui website incepe din momentul in care acel website este codat. Un web site programat in mod profesionist cu titluri unice, relevante  pe fiecare pagina, cu meta descrieri care sa cuprinda cuvintele cheie dorite si tag-ul meta keywords cuprins in textul paginii va asigura o mai buna pozitionare in Google, insa pentru rezultate mai bune (prima pagina in Google) este nevoie de mai multa munca.

Metoda de optimizare Seo On Page reprezinta optimizarea continutului intern al  web siteului. SEO ON PAGE  include, optimizarea  de   Tag-uri,   optimizarea   codului   sursa   si   optimizarea   continului   vizibil   destinat   vizitatorilor  (text, imagine, etc ).

Pentru  pasul urmator chiar  daca  web site-ul  are  un  continut  deja  bine  optimizat  si  agreeat  de  motoarele  de  cautare,  dar  daca  nici  un  alt web site  nu are  un  link  catre  web situl  dvs  atunci  nu  va  fi  listat in google printre primele pozitii. Acest lucru face ca link building-ul sa fie unul dintre cei mai importanti pasi in optimizarea seo.

Serviciile de specialitate prezente in acest pachet de optimizare web site sunt:

  • SEO copyrighting
  • Training SEO
  • Promovare pe Facebook
  • Webdesign SEO
  • Programare SEO
  • AdWords (SEM)

Daca doriti performanta si profit de durata  GARANTATE!  putem concepe campanii de marketing si SEO „off-site”, campanii Google AdWords si campanii de promovare in retelele sociale si de comunicare virala.

Daca vreti sa evaluati performantele site-ului dumneavoastra actual, comandati un audit de site. Merita sa stiti cum stati. (sunati la 0730518614)

Click aici pentru a cere oferta de optimizare site!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...