Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Penalizari Google – cum le obtii? Tehnici SEO black hat

Un truc genial de simplu si la fel de inselator este folosirea unui text de aceeasi culoare cu pagina in care ascund foarte multe cuvinte cheie pentru a obtine un rank mai bun fara a afecta insa, imaginea site-ului. Aceste cuvinte nu sunt vazute de catre vizitatori decat daca selecteaza toata pagina, dar motoarele de cautare le vad.

O alta metoda este prin folosirea imaginilor sub denumiri in care insiruiesc foarte multe cuvinte cheie. Acest lucru este de asemenea observat de catre robotii motoarelor de cautare si duce imediat la penalizarea site-ului.

Unii administratori de websituri repeta cuvintele cheie in „meta tag-uri”. De mentionat ca Google-ul nu foloseste meta tag-urile in clasamentul site-urilor. Acest factor era utilizat la inceputul aparitiei celebrului motor de cautare.

Repetarea cuvintelor cheie in „title tag-uri” la fel duce la banarea site-ului, scoaterea din index. Title tag-ul este cuvantul care apare in bara de sus a browserului si reprezinta titlul paginii.

La fel Google te va penaliza din cauza optimizarii SEO offpage pentru trimiterile de pe site-ul tau catre vecini nedoriti cum ar fi:

– site-uri „link farm” (ferma de linkuri)

– site-uri penalizate de catre Google

Daca acum un an am inceput sa facem schimb de linkuri cu un site foarte bine cotat, cu page rank de 5. Intre timp acest site a inceput sa faca „back hat SEO” si a fost penalizat de catre Google. Daca noi inca mai avem linkuri care fac trimitere la site-ul lui,  vom de asemenea penalizati!

Cea mai buna metoda pentru evitarea unor astfel de evenimente este sa verificam periodic site-urile cu care facem schimb de linkuri si sa vedem daca nu cumva au fost penalizate sau daca nu fac „black hat SEO” si urmeaza a fi penalizate.  Succes!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *