Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Personalizare si instalare tema WordPress | Preturi Web Design in 2016

wordpress web designAveti nevoie de specialisti in platforma WordPress?! Aveti o tema de instalat? Vreti sa folositi o tema wp responsive? Doriti sa o customizati sau sa adaugat mai multe plugin-uri! Noi va putem ajuta!

Firma noastra personalizeaza si instaleaza teme compatibile WordPress. Cunostintele noastre de XHTML/CSS si PHP/MySQL ne permit sa cream bloguri moderne, sisteme de management al continutului, template-uri de site adaptate oricarui client. WordPress este o platforma web open-source ce permite modificari infinite, pornind de la cel mai simplu site de prezentare (portofoliu) pana la cel mai complex sistem de management al continutului, sistem de membri, sectiuni personalizate si multe altele.

Pentru a obtine oferta de pret la proiectul Dvs. {actualizata in 2016} va rugam sa folositi formularul de aici!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...