2webdesign.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe 2webdesign.ro, privind evolutia si starea proiectelor, precum si in evaluarea serviciilor oferite.

Nu vom furniza informatii personale decat in urmatoarele situatii:
* la cererea autoritatilor competente in cazul unei anchete legale;
* in caz de abuz sau in cazul disputelor financiare;
* procesatorilor de carduri de credit/debit cu care avem implementata o politica de confidentialitate.

NU TRANSFERAM SAU DIVULGAM INFORMATII PERSONALE IN SCOPURI DE MARKETING DIRECT SAU VIA EMAIL UNEI ALTE TERTE PARTI.
Folosirea Informatiilor Non Personale
Vom face schimb de informatii legate de folosirea retelei sau serviciilor cu companii angajate in efectuarea de analize statistice. Aceste informatii nu va identifica ca si client.

2webdesign.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul 2webdesign.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui mail catre office@2webdesign.ro

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la office@2webdesign.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la legal@2webdesign.ro