Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Preturi pentru promovarea pe internet

Afla secretele si pretul unei promovari web de succes!  Cu siguranta modul in care arata, designul la o pagina de web site este vital dar la fel de important este ca aceasta sa fuctioneze bine (programare profesionala), sa aduca vizitatori iar acestia sa devina clienti – conversii in vanzari, adica profit. Aceasta inseamna ca website-ul trebuie gasit, vizitat si apreciat, fiind necesara optimizarea website-ului pentru motoarele de cautare, optimizare SEO.

Pretul pentru optimizarea pe internet si  pentru motoarele de cautare a unui web site are in vedere mai mult factori ce decid complexitatea campaniei SEO:

  •   numarul rezultatelor oferite de Google pentru cuvintele date;
  •   numarul de cuvinte cheie;
  •   dimensiunea site-ului care trebuie optimizat
  •   vechimea sitului
  •   codul sursa folosit de web site / platforma sau CMS pe care se bazeaza websitul care urmeaza a fi programat

Optimizarea pentru motoarelele de cautare, prescurtat SEO se realizeaza in cadrul proiectelor de web design si/sau procesului de optimizare web site-uri de catre persoane specializate in acest domeniu. Etapa de optimizare web site se poate desfasura ca proces singular, independent sau in cadrul celui de web design (firma noastra ofera SEO gratuit pentru website-urile realizate de noi). Fiindca o campanie de SEO-ul poate duce la modificari in codul sitului – HTML, CSS, Javascript – tehnicile de optimizare pot fi implementate pe parcursul procesului de web design.

Promovarea unui website pe internet se poate face si prin intermediul reclamei platite pe site-uri specializate. Exemplu: Campanii Pay per clik: Google AdWords

Fiecare metoda de promvare si optimizare SEO pe internet, trebuie sa aiba ca rezultate: aducerea web site-ului respectiv pe primele pozitii din Google pentru cuvintele cheie cele mai relevante. Diferenta intre numarul de vizitatori ai unui site aflat pe prima pagina din Google si oricare alt site de pe a doua pagina este consistenta pentru ca foarte multi oameni nu au timp sa caute mai departe de prima pagina subiectul cautat.

Contacteaza-ne acum pentru oferta de promovare! sau suna la 0730518614


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...