Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Primul webdesigner din lume?

Primul webdesigner a fost chiar inventatorul www-ului, Tim Berners Lee, care a publicat primul site din istorie în anul 1991. La început siturile nu erau nici pe departe atât de complexe și încărcate grafic cum sunt în prezent, limbajul utilizat – HTML – fiind nu prea puternic și permițând numai o serie limitată de formatări, precum și inserarea de link-uri, pentru a putea „lega” paginile între ele, webdesignul fiind, de fapt, mai mult „programare” web.

Internetul a fost creat din nevoia de a lega mai multe calculatoare la aceeaşi informaţie

În acest fel, cercetătorii americani aveau mereu acces la date chiar dacă unul dintre calculatoare se defecta.

În primii ani ai creaţiei sale, credea că internetul oferă oamenilor şansa să participe activ la construirea cunoaşterii colective şi spera să devină un mediu care va codifica suma totală a cunoaşterii şi înţelegerii umane. Încă de la început a susţinut că internetul nu va fi folosit doar pentru cercetare, ci şi pentru amuzament sau publicitate (deşi ironic,  pe cea din urmă o vedea ca fiind absurdă şi intrusivă).


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.