Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Procesul profesional de realizare al unui website

proces realizare websitePentru o buna creare a unui web site, sunt necesare cunostinte aprofundate in mai multe domenii – programare, grafica, SEO, marketing, PR, business intelligence…

Pentru inceput ar trebui creat „portret-robot” al utilizatorului potential. Trebuie aflata trasaturile cele mai relevante ale publicului-„tinta”, (target), caruia site-ul i se adreseaza. Notiunile de marketing sunt foarte importante in aceasta faza.

Apoi, informatia trebuie colectata, analizata si organizata. Trebuie definite structura noului website apoi diagramele de navigatie – meniuri, tehnologia adecvata. Pentru aceasta, sunt necesare o gandire analitica, ca si cunoasterea celor mai noi tehnici in domeniu.

Redactarea continutului intr-un web site

Continutul, textul, este si el foarte important. Este insasi esenta informatiei comunicate. El trebuie sa fie concis, bine exprimat, bine pus in pagina, pe intelesul si in limitele de interes ale vizitatorului potential. La acest nivel, se cere simt jurnalistic, capacitate de sinteza.

Realizarea designului grafic pentru un website

Cand materialul este gata, trebuie gandita, proiectata, interfata grafica. Aceasta necesita cultura vizuala, bun-gust, notiuni de „ergonomie” a folosirii paginilor de web, cunoasterea programelor de prelucare de imagine si, nu in cele din urma, talent.

„Un website bun trebuie sa se incarce rapid”

Desenele si imaginile trebuie aduse la forma digitala prin operatii specifice de achizitie, apoi ele trebuie optimizate pentru distribuirea intr-un mediu asa-zis de „banda ingusta” (in care informatia circula mai incet), pentru a obtine o cat mai buna calitate la o dimensiune cat mai acceptabila, din punctul de vedere al timpului de descarcare. Asemenea „metode” necesita cunostinte aprofundate despre structura si formatele imaginii digitale, despre schemele de culori electronice, si nu in ultimul rand, experienta de lucru.

In cele din urma interfata trebuie implementata folosind una sau mai multe tehnologii, cum ar fi: html, CSS, flash, mysql, javascript, PHP etc. Cunostintele necesare la acest nivel sunt mandatorii.

Echipa noastra de web designeri si programatori detin pregatirea, cunostintele, experienta si priceperea necesara pentru a acoperi toata aceasta gama de servicii de creare si promovare website.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...