Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Promovare prin inscriere in directoare sau site-uri de anunturi

Promovarea pe internet este o etapa a procesului de prin care va puteti atragere a vizitatorilor si mai ales a potentialilor clienti. Fara promovare e ca si cum ai cauta un „ac in carul cu fan” metaforic vorbind – acul fiind reprezentat de site-ul dumneavoastra printre miliardele de alte site-uri.

Sistemul nostru de promovare site prin inscrierea in diverse directoare web din Romania si in site-uri de anunturi populare va ofera posibilitatea de a va face cunoscut pe internet!

In primul rand daca doriti o promovare profesionista trebuie sa va inscrieti site-ul pe majoritatea daca nu pe toate site-urile de anunturi cele mai cunoscute fiind: okazii.ro, tocmai.ro, mercador.ro, publi24.ro, olx.ro, micapublicitate.ro, micapublicitate.net, aaz.ro, auto.ro, bestauto.ro! De asemenea va trebui sa inscrieti site-ul in cele mai bune directoare web din Romania: Federal, Director Web, Open Directory, Click Link, Santamia, topdirector.ro, Top Siteuri, Zody, Diand sau Webconnect!

echipa reclame pe internet

In functie de profilul activitatii pe care o desfasurati sau domeniul de activitate al firmei, va inscriem in directoare si site-uri de anunturi… Veti putea fi astfel identificat mai usor, oferind clientilor sau partenerilor de afaceri, existenti sau potentiali, posibilitatea de a va poata contacta in orice moment pentru a cere detalii privind produsele dumneavoastra sau pentru a stabili eventual noile directii de dezvoltare ale afacerii.

Formularele interactive si chestionarele prin e-mail vor permite clientilor sau partenerilor sa va comunice dorintele sau sugestiilor lor.

Pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie popular trebuie sa poata fi gasit, atat de utilizatori cat si de motoarele de cautare. Apelati cu incredere la specialisti nostri in marketing!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...