Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Promovare prin inscriere in directoare sau site-uri de anunturi

Promovarea pe internet este o etapa a procesului de prin care va puteti atragere a vizitatorilor si mai ales a potentialilor clienti. Fara promovare e ca si cum ai cauta un „ac in carul cu fan” metaforic vorbind – acul fiind reprezentat de site-ul dumneavoastra printre miliardele de alte site-uri.

Sistemul nostru de promovare site prin inscrierea in diverse directoare web din Romania si in site-uri de anunturi populare va ofera posibilitatea de a va face cunoscut pe internet!

In primul rand daca doriti o promovare profesionista trebuie sa va inscrieti site-ul pe majoritatea daca nu pe toate site-urile de anunturi cele mai cunoscute fiind: okazii.ro, tocmai.ro, mercador.ro, publi24.ro, olx.ro, micapublicitate.ro, micapublicitate.net, aaz.ro, auto.ro, bestauto.ro! De asemenea va trebui sa inscrieti site-ul in cele mai bune directoare web din Romania: Federal, Director Web, Open Directory, Click Link, Santamia, topdirector.ro, Top Siteuri, Zody, Diand sau Webconnect!

echipa reclame pe internet

In functie de profilul activitatii pe care o desfasurati sau domeniul de activitate al firmei, va inscriem in directoare si site-uri de anunturi… Veti putea fi astfel identificat mai usor, oferind clientilor sau partenerilor de afaceri, existenti sau potentiali, posibilitatea de a va poata contacta in orice moment pentru a cere detalii privind produsele dumneavoastra sau pentru a stabili eventual noile directii de dezvoltare ale afacerii.

Formularele interactive si chestionarele prin e-mail vor permite clientilor sau partenerilor sa va comunice dorintele sau sugestiilor lor.

Pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie popular trebuie sa poata fi gasit, atat de utilizatori cat si de motoarele de cautare. Apelati cu incredere la specialisti nostri in marketing!


Avand o experienta de aproape un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru programare va invitam sa ne vizitati situl si sa va bucurati de cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Sunt de acord