Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Promovare site – Optimizare – Servicii SEO

servicii google seo promovareAtunci cand un site este publicat pe internet, scopul sau este de a fi vizitat de cati mai multi utilizatori.
Optimizarea unui site pentru motoare de cautare precum Google, Yahoo, Bing (cele mai importante) nu inseamna o cheltuiala de bani si timp fara rost. Doar optimizand site-ul se poate dezvolta o afacere online (vanzare de produse, magazin online, etc) sau pentru a face cunoscut un proiect sau o prezentare pe internet a unei firme.
In Romania internetul este in continua extindere, mai ales in ultimii ani. Astfel, concurenta in ce priveste listarea pe motoarele de cautare, mai ales Google este foarte importanta. Fiecare propietar de site isi doreste ca site-ul sau sa fie in primele locuri pentru cuvintele cheie care-l intereseaza, mai ales in listarea pe Google. Listarea pe Google deoarece romanii folosesc intr-o proportie uriasa acest motor de cautare.
Servicii Seo
Ce inseamna „Seo”? In traducere acest termen inseamna Optimizare pentru motoare de cautare (Search engine optimisation).
Ce servicii oferim noi? Noi va oferim consultanta Seo, pentru ca site-ul dumneavoastra sa aiba succes. Succesul consta in numarul de vizitatori care reprezinta clientii sau simplii utilizatori. Acest lucru difera in functie de site (site de afaceri, site cu informatii non-profit).
In acelasi timp noi va optimizam site-ul si din punct de vedere al navigatiei, pentru ca site-ul sa fie realizat corect si usor de folosit.
Pentru consultanta nu avem pretentii materiale, daca sunteti interesat de o analiza a site-ului dumneavoastra puteti sa ne contactati fara probleme. In raportul analizei va vom da indicatii cum trebuie sa procedati pentru a promova site-ul. Daca o sa considerati ca site-ul merita o astfel de investitie continuam colaborarea si stabilim un pret pentru servicii.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...