firma web design constantaCresterea exponentiala a numarului de utilizatori de Internet din ultimii ani a determinat agentiile de publicitate sa includa in campaniile publicitare si publicitatea pe Internet. Denumita in termeni de specialitate Interactive Media Advertising, aceasta forma de publicitate este un nou tip de marketing on-line, care are ca obiective principale:

crearea de trafic pentru un anumit site (marirea numarului de vizitatori);

cresterea vinzarilor pentru produsele sau serviciile oferite de firma care reprezinta site-ul,

prin amplasarea unui banner in pagini Web cu trafic mare, contribuind astfel la promovarea site-ului si impunerea lui atit pe piata locala cit si pea cea nationala sau internationala.

CE ESTE BANNER-UL?

Metaforic vorbind, bannerul reprezinta  „cartea de vizita electronica” a unei firme, cu care va prezentati milioanelor de utilizatori Internet. Daca reusiti sa le treziti interesul, atunci ei vor vizita site-ul dumneavoastra pentru a afla detalii suplimentare. Doar un simplu click pe banner si utilizatorul de Internet va avea acces la informatii suplimentare despre firma pe care o reprezentati (prezentare firma, produse, servicii, parteneri de afaceri, realizari etc).

Din punct de vedere tehnic, banner-ul este o imagine statica sau animata de forma dreptunghiulara si diferite marimi. Reclamele tip BANNER pot contine numele firmei, sloganul, logo-uri sau mesaje promotionale. Banner-ele creeaza o imagine permanenta pentru utilizatorii de Internet si stabilesc legatura intre ei si pagina de Web.

Prin afisarea unui BANNER puteti sa atacati noi piete pentru afacerile companiei dumneavoastra, puteti sustine campaniile de promovare a unui produs sau campaniile de imagine ale firmei si sa cresteti profitul prin cresterea vinzarilor.

CE ESTE SERVICIUL – PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE

PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE reprezinta un serviciu specializat de promovare a afacerii pe Internet care permite monitorizarea si analiza statistica a vizitatorilor paginii dumneavoastra de WEB, folosind banner-ul ca instrument de marketing. Raportul on line va ofera informatii precise despre numarul vizitatorilor, statistici complete despre cei care va viziteaza pagina folosind banner-ul: numarul, frecventa zilnica, lunara, etc, prezentate intr-o forma grafica usor de inteles.

AVANTAJELE SERVICIULUI DE PUBLICITATE PRIN BANNERE ONLINE

Serviciul PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE  largeste posibilitatile dumneavoastra de a va face cunoscuta afacerea in Romania intr-un mod profitabil si eficient, ajutindu-va sa creati imaginea unei firme moderne.

Avantajele clientilor PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE

isi pot face cunoscuta afacerea si serviciile/produsele;

ii pune in legatura cu lumea afacerilor;

testarea pe piata a noilor produse si servicii;

cresterea vinzarilor;

noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerii;

costurile/(potential client) sint cel putin cu un ordin de marime mai mici decit cele necesare promovarii serviciilor si produselor oferite, in presa, radio sau televiziune.

Serviciul  PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE a fost creat de 2webdesign cu scopul ca fiecare din dumneavoastra care aveti deja o prezenta pe Internet, sa va puteti promova firma si produsele, la preturi foarte scazute, prin afisarea unei reclame de tip banner pe  pagini cu trafic mare.

Avantaje oferite de serviciul PUBLICITATE ONLINE PRIN BANNERE

marirea numarului de vizitatorii ai site-ului;

monitorizarea acceselor la site-ul dumneavoastra;

afisarea numarului de vizitatori pina in momentul prezent, pe zile, total;

rapoarte grafice si text privind numarul de vizitatori, numarul de accesari pe zi, total;

raport (sub forma de tabel) privind locurile de unde a fost accesata pagina de Web (referinta). Se va obtine astfel o imagine completa asupra eficientei inregistrarilor paginii la diferite motoare de cautare, precum si a cuvintelor dupa care ati fost cautat si gasit in respectivele motoare de cautare;

topul primelor 50 de tari care acceseaza pagina de Web;

disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7;

TIPURI DE BANNER-E

Serviciul  PUBLICITATE ONLINE  PRIN BANNERE  va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de banner-e:

 • 150 KB  maxim – dimensiunea
Marime bannere
 • Mobile leaderboard: 320 x 50
 • Banner: 468 x 60
 • Leaderboard: 728 x 90
 • Square: 250 x 250
 • Small square: 200 x 200
 • Large rectangle: 336 x 280
 • Inline rectangle: 300 x 250
 • Skyscraper: 120 x 600
 • Wide skyscraper: 160 x 600
 • Half-page: 300 x 600
 • Large leaderboard: 970×90

Dumneavoastra alegeti, noi il proiectam!

PRETURI PENTRU REALIZARE BANNER ONLINE

Daca nu aveti un banner sau cel existent nu este de calitate,  departamentul grafica al companiei 2webdesign  este pregatit sa realizeze pentru dumneavoastra un design care va face distinctie si va personaliza activitatea firmei, oferindu-i unicitate in comunitatea Internet.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...