Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Publicitate prin AdWords

Vreti sa incepeti o campanie AdWords? Nu sunteti multumiti de rezultatele campaniei AdWords avute? 2webdesign va ofera asistenta specializata si consultanta pentru o campanie de publicitate Google AdWords de succes si profitabila.

Ce reprezinta sistemul Google AdWords?


Reclama prin Google AdWords reprezinta una dintre cele mai bune oportunitati de publicitate prin intermediului Internetului. Rapid si foarte eficient!

Platforma Google AdWords este un sistem pay-per-click  “plateste pe click (PPC)” care face publicitate pentru siteurile care castiga licitatiile pentru anumite cuvinte  cheie sau fraze. Astfel de campanii „de performance” au ca scop aducerea unui numar mare de vizitatori pe site, cu scopul de a avea o rata de conversie cat mai mare (rata de conversie echivaleaza direct cu procentul de vanzari)

Bineinteles  sistemul  Google AdWords va ofera o posibilitate ca sa puteti alege sa platiti si CPM  (cost-per-mille), asa veti plati la mia de afisari. Astfel de campanii sunt mai ales recomandate pentru cei care doresc mai multa expunere. (Brand Awareness)

 

Avantajele folosirii publicitatii prin Google AdWords?

Avem in primul rand o targetare a clientilor foarte precisa.  Ceea ce este un mare plus.

Putem targeta din din punct de vedere demografic sau pe cuvinte de cautare, buget maxim alocat pe zi, interval orar, limba vorbita etc etc.

Campania de publicitate Google AdWords se face pe o perioada stabilita dinainte si anuntul Google AdWords este activ in functie de preferinte. Campania de anunturi poate incepe imediat, durata de activare a unei campanii de reclame AdWords  fiind de aproximativ  o ora dupa dovada platii sale. La fel, puteti opri sau intrerupe campania de publicitate Google AdWords aproape instantaneu oricand doriti. Plata catre Google se face foarte usor printr-un card de credit.

Cat ar costa o campanie de publicitate prin Google AdWords?

Pai in functie de tarifele Google si de pretul licitat de ceilalti participanti la aceste campanii de publicitate Google AdWords. Asadar costul creste in functie de cat de  folosit este un cuvant anume si cat de mult s-a licitat pentru acesta, Google stabilind zilnic pretul acestuia, intcomai ca la bursa.  Astfel, in momentele de repaus a pietei pentru un cuvant cheie, o campanie poate consuma intr-o luna 280 RON, iar in alta luna de licitare intensa sa consume acest credit intr-o saptamana. Noi vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a monitoriza contul de AdWords si pentru a eficientiza bugetul si rezultatele campaniei de publicitate Google.

De ce buget am nevoie pentru a porni o campanie de publicitate Google AdWords?

In functie de bugetul alocat, o campanie Google AdWords se poate demara atat cu un buget de 200 RON cat si cu 1500 de RON sau  mai mult. Dumneavoastra alegeti suma potrivita noi suntem responsabili sa scoatem cele mai bune rezultate cu bugetul alocat!

Daca doriti mai multe informatii legate de o campanie AdWords sau doriti sa va ajutam cu inceperea unei noi campanii de publicitate Google AdWords:

contactati-ne acum!

 

 

Left Right
Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web site, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti web!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in mediul dinamic al Internetului.

Web design de succes

Designul exista doar pentru a transmite eficient informatia. Rolul principal îl joaca ideile bune.

In spatele fiecarei pagini create de 2webdesign stau la baza ore de munca, de creatie , programare, unde echipa noastra se concentreaza ca la sfarsitul unui proiect web totul sa fie exact cum si-a dorit si cel mai exigent client. Solutiile noastre de web site design includ: – web site de prezentare – magazin online / solutii de comert electronic – reviste sau ziare online (web design site revista, stiri, administrare stiri, newsletter, tag-uri , sisteme de cautare, alte module optionale ) – agentii de turism sau imobiliare / web site travel – portale de licitatii, site-uri de anunturi – cataloage web sau platforma web complexe – orice pagina web care necesita modificari dese de continut (CMS)

Promovare SEO

Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă.

Metoda noastra de SEO si promovare este legala si transparenta. Vom avea grija de tot ceea ce trebuie pentru a asigura succesul online. Daca este cazul vom realiza optimizarea SEO de baza (onpage) pentru care acceptam o suma mica de inceput si apoi daca sunteti multumiti de rezultate vom percepe o taxa fixa in fiecare luna pentru promovare,optimizare SEO lunara.

Intotdeauna va punem la dispozitie rapoarte de pozitionare (ranking reports) lunar si rapoarte detaliate de promovare a web site-ului pentru a stii exact pe ce dati banii!

Site-uri bazate pe CMS

Site-uri bazate pe WordPress, Joomla sau Drupal

Pentru cei care cauta o solutie rapida, sistemul nostru de gestiune de continut pentru pagini web contine un pachet de sabloane functionale cu Noutati, pagini nelimitate, Wiki, Galerii Foto, Intrebari Frecvente, RSS, Formulare, Sondaje si multe alte module incluse. Cu aceste sabloane (teme, templates) poti avea o pagina web site online foarte rapid la cele mai mici preturi, fara a fi nevoie sa investesti prea mult. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro


Magazine virtuale profesionale

Comandati acum un magazin virtual si beneficiati de un pret promotional. Fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri. La cerere putem folosi solutii consacrate precum: Magento, OpenCart, PrestaShop, osCommerce, VirtueMart etc. Serviciile web profesionale sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare SEO si promovare magazin online. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Optimizare SEO si Promovare

Servicii profesionale de optimizare site web, marketing si publicitate online, consultanta SEO de specialitate, campanii de promovare online (AdWords Google, PPC), optimizare Jomla sau WordPress. O campanie de marketing, optimizare web sau promovare online bine targetata poate aduce vizitatori direct interesati. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...