wordpress web designAi nevoie de un blog bazat pe cea mai puternica platforma actuala – WordPress? Ai nevoie de optimizarea unui blog in WP? Vrei redesign / reinstalarea unei teme pentru situl tau realizat cu WordPress CMS?  Trebuie sa iti instalezi si configurezi anumite pluginuri (module WP)?

Te putem ajuta cu orice solutie online / dezvoltare web bazata pe WordPress,  la cele mai mici preturi din Romania!

Viziteaza portofoliul nostru pentru a te convinge de faptul ca suntem EXPERTI in WordPress!!!

Obtine acum o temă WordPress personalizata sau un site web complet construit folosind WordPress ca soluția de management al conținutului!  Nu uita ca posibilitățile sunt nelimitate cu WordPress de  partea ta!

Printre serviciile profesionale de web design WordPress si optimizare SEO WP enumeram:

  • → Ultima versiune de WordPress instalata și configurata pentru SEO.
  • → Ne descurcam atat de bine la SEO pe WordPress incat in 2, 3 de la creare zile situl tau va fi prezent in Google! Mai mult de atat facem minuni cu WordPress SEO – Spuneti-ne cuvintele cheie preferate si daca totul este in regula va putem promova ORGANIC pe primele pozitii in Google intr-o perioada RECORD de timp! Cazuri reale si testate!!!
  • → Servicii de grafica WordPress personalizate (CSS – HTML – Photoshop) (antet / logo / bannere / etc)
  • → Teme WordPress Premium  / personalizare / configurare tema WordPress – creare tema WP de la zero
  • → Campanie de link building (inscriere in directoare, social media, etc) – oferim 100 de linkuri catre situl tau
  • → Instalare si configurare de module WordPress  –  putem instala cele mai recomandate / populare pluginuri WP – la cerere (avem o lista testata de module profesionale WP)
  • → Monetizarea blogului – sau cum sa scoti bani din blogul tau! Integrarea cu reclama prin Google ADSense – implementarea unor spatii de bannere pe blog

Ai nevoie de un blog pentru firma ta?

Blogging-ul este un instrument puternic pentru a promova site-ul dvs…

Un blog de firma acționează ca o punte între mass-media sociala și magazinul online / site-ul web.

Care e diferenta intre un blog si un site? Pai..

Există o serie de caracteristici care disting un blog de ​​un site web static regulat. Unele dintre ele sunt:

» Articolele, de obicei, sunt publicate în ordine invers-cronologica
» Interactivitate sporita  care permite vizitatorilor să comenteze pe materiale publicate
» Actualizarea mai frecventă a materialelor
» Ușor de urmărit prin RSS Feeds
» Integrarea usoara cu site-uri de tip Social Networking

Blog gratis,  solutia ideala – oare???

blog wordpressExistă o serie de platforme de blogging gratuite cum ar fi Blogger.com, WordPress.org, etc ce  furnizeaza de-a gata un blog și domeniu. Utilizatorul trebuie doar sa creeze  un cont, sa aleaga numele blog-ul, alege o tema (design grafic ) si este gata pentru  a începe blogging-ul.

Cu toate acestea, este posibil  sa ai un blog de ​​sine stătător, cu propriul domeniu unic sau un blog perfect integrat într-un site web. Doar atunci un blogger / firma  are un control complet asupra blogului!

În plus, un blog integrat într-un site web va ajuta la promovarea site-ului, deoarece aceasta devine o parte integrantă a acestui site  si partajeaza același URL-ul cu situl principal!  Folosind serviciile noastre de Worpress web design va putem oferi un blog ce permite maximum de flexibilitate și personalizare.

realizare blog wordpressCe importanta are un blog?

Dacă frecventati des mediul online, de ceva timp, sigur ati observat modul în care blog-urile sunt în creștere într-un ritm uluitor, de fapt, chiar mai repede decât creșterea de site-uri web.

Blogurile  par sa fie un hit printre  tineri și bătrâni și mai jos sunt doar 2 dintre motivele pentru care oamenilor le place să aiba blog-uri în loc de site-uri web statice.

Motivul # 1 sa ai blog: Popularitatea oferita de un blog
Oamenilor le place sa viziteze blog-uri, deoarece acestea sunt medii informative – pline de conversați spre deosebire de site-uri statice care pot fi pline de mesaje publicitare ( de vanzare). Prin urmare, oamenii au o tendință naturală de a căuta informații pe bloguri de la oameni reali, în loc de a crede ceea ce spun firmele!
Motivul # 2 sa ai blog: Persoane Reale stau in spatele unui BLOG – oamenii au incredere in oameni!
Există, de obicei, oameni reali in spatele fiecare blog nu doar firme!  Se construiește încredere și exista o relatie de comunicare / interactivitate de-a lungul timpului. Acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care blog-urile  sunt foarte populare în lumea on-line.

Va asteptam alaturi de noi. Dacă sunteți gata pentru un blog insa nu știti cum să începeti nu ezitați să ne contactați oricând și noi vom crea un super blog pentru Dvs. prin care veti  fi capabili sa impartasiti  ideile  cu restul lumii. Sunati acum la 0730 518 614 sau cereti aici o cotatie de pret!!

Comments are closed.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...