Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Realizare magazin online

magazin online„ERA comertului electronic a inceput.”  Firma noastra de web design dezvolta aplicatii specializate pentru comertul electronic (magazine virtuale, online mall, etc.)

In cel mai scurt timp si in conditii calitative excelente putem dezvolta pentru Dumneavoastra o solutie de e-commerce reala – un magazin online profesional, cu o interfata de administrare capabila sa gestioneze in bune conditii toate elementele necesare functionarii unui asemenea sistem (ex: produse, plati, tranzactii, transportatori, costuri de transport, clienti etc).

Realizare magazin online: Crearea unui site reprezentativ pentru firma dumneavoastra – crearea unui concept de publicitate privind publicul tinta si compatibilitatea acestuia cu produsele dumneavoastra.

2webdesign poate asigura servicii E-Commerce, oferind posibiliatea de a intra in contact direct cu clientii. Astfel, realizarea unei pagini cu oferta de produse sau servicii poate fi benefica din punctul de vedere al realizarii on-line a unor cercetari de piata. De asemenea, vanzarea produselor sau serviciilor dumneavoastra on-line devine posibila prin interactivitatea cu clientii.


Avand o experienta de aproape un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru programare va invitam sa ne vizitati situl si sa va bucurati de cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Sunt de acord