Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Realizare magazin online

magazin online„ERA comertului electronic a inceput.”  Firma noastra de web design dezvolta aplicatii specializate pentru comertul electronic (magazine virtuale, online mall, etc.)

In cel mai scurt timp si in conditii calitative excelente putem dezvolta pentru Dumneavoastra o solutie de e-commerce reala – un magazin online profesional, cu o interfata de administrare capabila sa gestioneze in bune conditii toate elementele necesare functionarii unui asemenea sistem (ex: produse, plati, tranzactii, transportatori, costuri de transport, clienti etc).

Realizare magazin online: Crearea unui site reprezentativ pentru firma dumneavoastra – crearea unui concept de publicitate privind publicul tinta si compatibilitatea acestuia cu produsele dumneavoastra.

2webdesign poate asigura servicii E-Commerce, oferind posibiliatea de a intra in contact direct cu clientii. Astfel, realizarea unei pagini cu oferta de produse sau servicii poate fi benefica din punctul de vedere al realizarii on-line a unor cercetari de piata. De asemenea, vanzarea produselor sau serviciilor dumneavoastra on-line devine posibila prin interactivitatea cu clientii.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...