Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Realizare web site design institutii publice – primarii – organizatii

In vremurile noastre prezenta online este necesare atat pentru o companie de dimensiuni mici cat si pentru un o corporatie de talie mondiala. Un pachet de realizare web site pentru institutie publica, primarie, organizate, cu un design profesional te ajuta sa-ti afisezi in mod corespunzator imaginea virtuala a afacerii tale. Cu ajutorul unui site web realizat in mod profesional te poti adresa acestor persoane, iti poti expune propria oferta de produse si servicii  la un pret scazut, non stop. Este stiut faptul ca mai mult de 900 de milioane de oameni navigheaza pe internet iar o patrime din acestia apeleaza la diverse servicii profesionale de Creatie site primarie, servicii web design sau realizare magazin virtual.

Noi va  garantam cele mai bune preturi la realizarea de  web siteuri pentru institutii publice, pagini web care se incarca usor, au un aspect consistent si sunt complet administrabile de echipa Dvs.

Site-ul web al unei primarii trebuie sa cuprinda in primul rand:

 • Informatii despre structura institutiei primariei (detalii despre: primar, viceprimar, secretar, organigrama),
 • Date despre directiile locale (servicii de gospodarire locala, urbanism, stare civila, compartiment agricol)
 • Informatii despre Consiliul Local (consilieri, atributiile consiliului, comisii, dispozitii, hotarari locale, hotarari normative…),
 • Informatii utile pentru cetateni (noutati legislative de interes public, acte normative, declaratii de avere, comunicate de presa, proiecte, audiente, acte necesare…)
 • Functionalitati online –  oferite prin intermediul site-ului (plata online a taxelor si impozitelor, formulare pentru propuneri si sesizari, date si formulare de contact pentru toate departamentele, etc).

De asemenea pe site-ul web al primariei / consiliului local trebuie sa fie prezentate informatii legate de:

 • Asezarea localitatii,
 • Istoric,
 • Populatie,
 • Economie,
 • Clima,
 • Galerie foto, video
 • Obiective turistice,
 • Posibilitati de dezvoltare economica si investitii.

 

2webdesign a dezvoltat o aplicatie web avansata  astfel incat reprezentantii primariilor sa isi poata gestiona in modul cel mai simplu atat documentele publice cat si cele cu privire la licitatii, evenimente culturale si altele. Acest lucru este realizat printr-o aplicatie web numita si CMS (Content Management System), in traducere Sistem de Gestiune a Continutului.

 

2webdesign ofera servicii si solutii IT profesionale si personalizate pentru fiecare client in parte. Acordam o deosebita importanta discutiilor cu clientul pentru a intelege cerintele necesare si a hotari, impreuna cu acesta, specificatiile si tehnologiile optime pentru realizarea proiectelor. La noi clientii sunt intotdeauna o parte a procesului de proiectare.

Pentru ca rezultatele sa fie maxime e timpul sa lasati specialistii sa lucreze pentru dumneavoastra. Firma  dumneavoastra merita o echipa de profesionisti in web design si publicitate web. Contactati-ne acum! office@2webdesign.ro sau 0730518614

 

 


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...