servicii web design corporate

Firma 2webdesign va ofera servicii complete de reclama pe Internet, optimizare cod HTML, alegerea cuvintelor cheie potrivite activitatii dumneavoastra, inscriere si mentinerea in primele pagini in motoare de cautare, intretinere lunara in vederea imbunatatirii clasificarii obtinute, consultanta pentru alegerea modalitatii potrivite in cazul unei campanii prin banner-exchange, realizarea bannerelor grafice cu un design cat mai atractiv, promovare online.

Pentru o estimare gratuita  de pret asupra serviciilor SEO – promovare site online va rugam sa ne contactati.

Pentru a obtine o clasificare superioara in motoare de cautare este necesara o optimizare prealabila a codului HTML inainte de inscrierea sa. Fara aceasta optimizare la introducere se poate obtine o clasificare inferioara sau chiar refuzul „robotului de cautare” de a inregistra si web site-ul dumneavoastra. O clasificare inferioara intr-o lista ce poate cuprinde alte sute de mii de link-uri conduce la situatia in care website-ul dumneavoastra sa fie listat printre ultimele website-uri listate din cateva mii gasite, in cazul cautarii dupa cateva cuvinte cheie specifice activitatii firmei dumneavoastra. Iar o statistica recenta arata ca un vizitator obisnuit acceseaza in medie maxim 16 web site-uri pentru o cautare.

Un lucru foarte important pentru optimizarea codului HTML este existenta acestui cod si a unui continut bogat / unic / relevant. Nu putem optimiza site-uri Flash sau realizate integral din imagini, optimizarea lor se poate face doar daca aceste site-uri au si o varianta HTML.

Avand in vedere ca Google lanseaza lunar noi algoritmi ( Google Panda, Google Penguin…)  trebuie sa aveti in vedere faptul ca nu va putem garanta un anumit rezultat (pozitia X pentru cautarea dupa cuvantul cheie „Y”) si nici o firma serioasa nu o va putea face, la fel cum o campanie TV nu va poate garanta un numar fix de clienti. Motoarele de cautare isi schimba frecvent modurile de clasificare a rezultatelor iar acesti algoritmi sunt secreti.

Exista in schimb un set de reguli general acceptate pentru a realiza un website bine optimizat si acest lucru aduce implicit si o clasificare excelenta in motoare de cautare. Din pacate multi designeri nu respecta aceste reguli din comoditate sau nestiinta si astfel se ajunge in situatia in care site-uri cu un design excelent sa fie vizitate doar de proprietari datorita clasarii extrem de slabe in motoare de cautare sau chiar a inexistentei lor.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...