Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Relaţiile cu presa în mediul on-line

Presa, indiferent pe care canal, este adesea conducta de legătură dintre organizație şi „publicul” său. Organizaţia trebuie să plătească orice conţinut care apare în ziare, la TV sau la radio (ceea ce îl face să devină publicitate), dar nu trebuie să plătească orice ar putea scrie un ziarist în acea publicaţie. Organizaţia trebuie să facă în aşa fel încât ziariştii să acceadă uşor la informaţii. Metoda tradiţională era ca departamentul PR al organizaţiei să trimită articole de presă ziariştilor pertinenţi.  Datorită apariţiei Internetului, canalele media s-au extins, dar şi noile canale prezintă o posibilitate pentru profesioniştii PR: aceea de a intra în comunicatele de presă on-line şi prin e-mail.

Pentru a fi corespunzător numărului în creştere al publicatiilor on-line, fiecare comunicat de presă trebuie să fie disponibil pe o pagină proprie, astfel ca ziariştii on-line să poată include în articolul lor un hiperlink spre acea pagină. În plus faţă de publicare pe propria pagină web, echipa PR a organizaţiei poate să folosească şi un alt serviciu on-line, şi aume canalul de ştiri. Deşi de obicei se percepe o taxă, serviciile de ştiri on-line,  pun la dispoziţie fiecare comunicat tuturor ziariştilor. Comunicările de presă trebuie să fie scrise de personal pregătit corespunzător şi cu experienţă.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...