Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Salarii de 3000 de dolari pentru dezvoltatori PHP cu experienta – locuri de munca in Cluj

Ecommerce Inc. angajeaza in aceasta perioada la Cluj dezvoltatori PHP pe care-i oferteaza cu salarii cuprinse intre 800 de dolari si 3000 de dolari pe luna.

Angajatorii recruteaza trei senior PHP developeri pe care ii remunereaza cu 2.200 de dolari-3.000 dolari brut pe luna, scrie economica.net. Te califici pentru acest post daca ai cel putin sase ani experienta de lucru cu PHP, ai cel putin patru ani experienta cu PHP web frameworks, ai experienta cu SOAP API, precum si cunostinte de SQL si de algoritmi.

Firma Ecommerce mai cauta trei PHP software developeri pe care-i plateste cu 1.500 de dolari-2.400 de dolari pe luna, brut.  Esti eligibil pentru acest job daca ai minimum trei ani experienta de lucru cu PHP si mai ai si cel putin doi ani experienta in zona de PHP web frameworks. De asemenea, trebuie sa stii sa lucrezi cu SQL si cu algoritmi si, dezirabil, ai experienta de lucru cu SOAP API, ca sa te califici pentru acest post.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...