Va putem oferi servicii complete de promovare online si SEO precum si consultanta in eventualele strategii de marketing – tariful estimativ este de 100 de euro! Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii! O sa fie nevoie de un audit gratuit al siteului Dvs. pentru a cunoaste toti parametrii campaniei de promovare!

Mai precis pe partea de SEO (promovare in Google) va putem oferi un pachet SEO complet ce include urmatoarele:

1. Optimizarea paginii web in functie de cuvintele cheie cele mai potrivite pentru vizitatorii tinta (clienti), astfel incat relevanta cuvintelor cheie sa fie optima.
2. Optimizare sau, daca este cazul, creare meta taguri si titluri pe pagina web in functie de cuvintele cheie vizate .
3. Optimizare si verificare atribut ALT la imagini
4. Crearea sitemap in format XML pentru Google, Bing, Yahoo (ajuta la o indexare mai rapida) si inscrierea siteului in Google Webmaster Tools pentru o monitorizare atenta a evolutiei acestuia.
5. Implementarea unor tehnici de programare optimizata: rescriere pagini in mod friendly pentru citirea cu usurinta a linkurilor de catre motoarele de cautare (SEF), tratarea erorilor (404) adaptare module si pluginuri pentru optimizare site.
6. Specificarea continutului canonic (evita continutul duplicat si penalizari Google)
7. Instalarea unui modul SEO care sa asigure un maxim de eficienta in fata motoarelor de cautare / in functie de platforma Dvs.
8. Inscrierea (indexarea) paginii dumneavoastra manual ( si nu automat , pentru a preveni spam) in motoarele de cautare cele mai importante : google.ro, google.com, yahoo.com, bing.com, ask.com, etc
9. Inscrierea site-ului dumneavostra in aprox. 100 directoare romanesti, fara schimb de linkuri (campanie link building) pentru cresterea indbound links. Acesta campanie SEO se va implementa conform standardelor Google de ultima ora si in conformitate cu cuvintele cheie vizate. Aceasta campanie de creare linkuri va atrage si trafic pe pagina dvs. web.
10. Promovarea unui articol de interes pe siteuri vechi de autoritate care se va indexa la randul sau in Google si va atrage vizitatori ( scurta campanie de article marketing)
11. Monitorizare traffic folosind Google Analytics.
12. Integrare completa social media (Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin)
13. Creare cont Google Places – harti Google
14. Consultanta pentru o eventuala campanie AdWords
15. Creare blog (sectiune de noutati / stiri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...