Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Servicii de cloud computing oferite de Vodafone si Orange: Pantera vs RED

cloud computingCloud computing este un concept modern în domeniul computerelor și informaticii, reprezentând un ansamblu distribuit de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii. Pentru cloud computing încă nu există un nume românesc încetățenit.

Expresia cloud computing derivă dintr-o reprezentare grafică simbolică a Internetului des întâlnită în formă de nor („the cloud”), folosită atunci când detaliile tehnice ale Internetului pot fi ignorate, ca în imaginea din dreapta. Conceptul și termenul englez au apărut în practică prin anii 2006-2007.

Panteră 29: 2.500 minute şi SMS-uri în reţea, 250 minute naţionale şi internaţionale către fix, 1,5 GB trafic de date, acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil, 10 GB spaţiu în Orange Cloud.
Preţ: 29 euro/lună

RED 29: minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea, 500 MB trafic de date, muzică nelimitată cu Zonga, gratuit, 15 GB în Vodafone Cloud
Preţ: 29 euro/lună.

Panteră 49 vs. RED 45

Panteră 49: 4.000 minute şi SMS-uri în reţea, 450 minute naţionale şi internaţionale către fix, trafic de date nelimitat, 10 GB în Orange Cloud.
Preţ: 49 euro/lună

RED 45: minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea, 2 GB trafic de date, 100 minute internaţionale pe mobil, muzică nelimitată cu Zonga, gratuit, asigurare mobilă inclusă, 25 GB în Vodafone Cloud.

Orange mai oferă 10 GB în serviciul Orange Cloud şi pentru cei care folosesc abonamentele de date Colibri. Pentru cei care optează pentru abonamentul RED 65 (65 euro/lună) vodafone oferă o capacitate de stocare de 50 GB în Vodafone Cloud.

Dacă sunteţi utilizator de Android sau iOS, puteţi descărca aplicaţiile Orange Cloud şi Vodafone Cloud din magazinele virtuale Google Play şi App Store.

Aproximativ 30% dintre centrele de contact analizeaza in prezent optiunea mutarii operatiunilor in cloud anul acesta, potrivit unui sondaj online realizat de Interactive Intelligence Group in luna ianuarie.

Potrivit unui sondaj online realizat de companie in luna ianuarie, aproximativ 30% dintre centrele de contact analizeaza optiunea mutarii operatiunilor in cloud anul acesta, in timp ce mai mult de 7% din acestea si-au conturat deja planurile de mutare a activitatilor in cloud. Mai mult decat atat, aproximativ 25% dintre centrele de contact si-au mutat deja in cloud o parte din aplicatiile de comunicare de business.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...