Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

seo de care ai nevoie

Servicii optimizare seo

Doar sa investesti timp si bani ca sa creezi un site nu este suficient ca sa si vinzi!

Spune-mi, clientii stiu de site-ul tau? Daca cineva iti cauta produsele pe Google apare cumva si website-ul tau in prima pagina? Daca nu apare  insemna ca site-ul tau nu este suficient de bine optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) si este sigur ca pierzi foarte multi clienti fata de concurenta ta. E bine asa?

Pentru ca un site web sa aiba trafic, sa poate vinde si avea profit trebuie sa fie optimizat pentru motoarele de cautare si trebuie sa fie promovat ca sa apara in primele pozitii in cautarile pe motoarele de cautare populare, folosite de majoritatea navigatorilor web precum Google, Yahoo, Bing etc. Aici intervenim noi!

2webdesign are foarte multi ani de experienta prin consultantii sai specialisti in materie de promovare prin SEO si folosind metode legale, testate si imbunatatite de-a lungul timpului te putem ajuta sa ajungi in prima pagina pe Google.

In functie de serviciile dorite si necesitatile proiectului tau putem oferi servicii SEO gratuite si consultanta gratuita pentru afacerea ta!Pentru cei mai pretentiosi avem si servicii platite! Tu alegi ce este mai bine pentru afacerea TA!

Ce face 2webdesign pentru tine? Procesul standard de optimizare SEO consta in:

  1. Vom alege impreuna cuvintele cheie si frazele de cautare folosite de clientii tai
  2. Iti analizam site-ul si vedem cat este de optimizat si ce pozitie are in Google
  3. Iti facem o estimare de pret pentru Campania de Promovare
  4. O sa iti optimizam web site-ul si il promovam pe Google
  5. Lunar  iti vom trimite un raport detaliat despre traficul de pe site

Tu, contacteaza-ne sa vorbim mai multe despre proiectul tau!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Recommended Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...