Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Servicii realizare web design

Serviciile 2webdesign de webdesign si creare website realizeaza  aplicaţii online, iar dacă aveţi deja un web site, putem îmbunătăţi aspectul acestuia (executam un redesign website, astfel încât fiecare  pagină web să ofere o imagine clara  şi detaliată vizitatorilor. Noi utilizam cele mai cunoscute si avansate tehnologii pentru crearea de web site-uri curate, interactive si moderne:

  1. homepage/landing page o singura pagina de prezentare / pagina de aterizare
  2. website corporate ( un astfel de site este mai degraba potrivit pentru companii medii/mari) static pagini statice – HTML, suplimentar va putem oferi si un panou de administrare /un web site dinamic (CMS)
  3. website corporate dinamic pagini dinamice, baze de date, optional panou administrare
  4. website CMS site business cu administrare dezvoltat pe platforme CMS – WordPress, Joomla, Drupal, Typo3, Silver Stripe etc
  5. aplicatii web dezvoltate pe platforme CMS sau frameworks – Yii, cakePHP, CodeIgniter, Zend, Symfony
  6. website e-commerce magazine online pe platforme OpenCart, Magento, Prestashop, Zen Cart, osCommerce si alte solutii de comert electronic
  7. website flash site-ul este dezvoltat integral in flash
  8. micro website – brand web site-uri promotionale pentru o gama larga de produse sau servicii
  9. pagini/aplicatii Facebook aplicatii care datorita viralitatii retelelor de socializare sunt in special folosite pentru branding si cresterea traficului (promovare si optimizare SEO)

Noi stim ca fiecare afacere are  anumite caracteristici specifice  în ceea ce priveşte imaginea sa şi prezenţa online. Contacteaza-ne acum pentru a cunoaste succesul!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...