Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Servicii web complete oferite de firma 2webdesign

servicii web design brailaFirma 2webdesign va ofera servicii web complete pentru a va creea o identitate unica, eficienta pe internet prin serviciul Webdesign si Promovare online! Pentru detalii va invitam sa vizitati oferta noastra de webdesign precum si portofoliul nostru.

2webdesign va ofera servicii web prin gazduire profesionala, webdesign de calitate, inregistrarea domeniilor .eu, .ro si cele internationale (.com, .net, .org, .info, .us, etc.), solutii de gazduire pentru e-mail personalizate de forma nume@domeniu.ro. Pachetele noastre de gazduire sunt adaptate atat persoanelor sau firmelor cu pagini de prezentare cat si portalurilor sau magazinelor online complexe cu trafic ridicat. Toate pachetele de gazduire 2webdesign includ: ultima versiune CPanel pentru administrarea contului, PHP 5.x.x, MySQL server, site builder, scripturi preinstalate, Fantastico, backup zilnic.

Prin pachetele noastre de gazduire oferim solutii pentru a gazdui propria pagina personala, prezentarea firmei, portalul complex sau magazinul virtual.

2webdesign va deveni nu doar solutia ci si partenerul dumneavoastra in intregul proces de proiectare pagina web , indiferent daca sunteti un webmaster incepator sau un profesionist prin serviciile noastre veti gasi ceea ce vi se potriveşte. Afacerea dumneavoastra are nevoie de o pagina de web pentru a ramane competitiv!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...