Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Servicii web design si promovare SEO ieftine

Servicii Web design & SEO profesionale oferite de agentia 2webdesign la preturi foarte mici:

Cu o experienta bogata  in mediul online putem sa va garantam si oferi servicii de web design, pentru imaginea dumneavoastra in mediul online, cu adevarat profesionala.

1. Colectam date pe baza carora sa putem concepe o imagine a structurii informationale la nivel de pagina de web site.
2. Inregistrarea unui domeniu TLD adresa web .ro / .com / .net, adaugarea acesteia la web hostingul oferit si configurarea conturilor de e-mail.
3. Creare site initial (layout website) pe baza datelor colectate.
4. Realizarea si implemetarea textelor optimizate in website.
5. Adaugarea web design-ului (website-ului)  in contul de gazduirea – instalarea sitului in mediul clientului
6. Promovarea pe internet GRATUITA si asistenta tehnica in prima luna.


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

 1. Buna ziua,

  Ma numesc Andreea Iosub, si sunt o studenta proaspat graduata in America, cu o posibilitate de a porni o afacere aici, pentru care am nevoie de un website custom made.

  Dispun de fonduri limitate, si momentan caut diferite oferte, pentru ca in urmatoarele zile sa fac o alegere si sa demarez partea de web design.

  Logo-ul, si imaginile pentru website le am deja profesional facute, de asemenea si textul pentru fiecare pagina, am si o idee destul de clara despre cum formatul website-ului ar arata.

  Este o companie bazata in Miami, care se va extinde in toata America in viitor, cu produse organice facute pe baza siropului de artar, si principalul market pentru companie vor fi copiii, motiv pentru care imi doresc un website foarte copilaresc, colorat, vesel. Domain-ul deja l-am cumparat.

  Imi doresc in jur de 10 pagini, printre care o pagina pentru galeria foto, unde sa pot uploada eu pozele, o pagina cu formular de contact care sa trimita e-mailurile direct spre adresa mea de e-mail, o pagina care sa ofere posibilitatea de a cumpara produsele noastre on-line (3-4 produse) cu un check out cart, pe care sa il pot administra eu insami daca e posibil pentru modificari eventuale de produse/pret, si o pagina pentru franchises, unde proprietarii de francize vor avea posibilitatea sa log-in cu username propriu si sa faca comenzi cu cartea de credit pentru produse necesare pentru compania lor. Aceasta pagina mi-as dori sa fie f simpla, cu o lista simpla cu produse, pret, si check out cart. De asemenea am nevoie de o pagina de blog, unde sa pot scrie zilnic/saptamanal, si o pagina calendar unde sa pot adauga evenimente.

  Practic imi doresc posibilitatea de a edita textul in intregul website.

  Pentru home page am avut logo-ul companiei animat, imaginea danseaza, si mi-as dori ca asta sa ramana pe home page mereu. Credeti ca asta este ceva ce puteti incorpora in website?

  Astept oferta dumneavoastra de pret, sper cat mai buna, pentru posibilitatea de a adauga in portfoliul dumneavoastra un website in America, si posibilitatea de a intra pe piata Americana cu serviciile dumneavoastra de web design. Intru in contact cu foarte multi antreprenori in fiecare zi, si foarte multi dintre ei au nevoie de servicii de webdesign, si pot mereu recomanda compania dumneavoastra. Nemaivorbind de publicitatea de care veti avea parte gratuit prin fiecare client al nostru care va fi placut impresionat de website-ul nostru. Fiind o afacere care va vinde francize, vom avea nevoie de servicii de web-design constant in viitor, si imi doresc un colaborator de lunga durata.

  Va multumesc pentru timpul dumneavoastra,

  Andreea Iosub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...