Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Creatie grafica & logo

Creativitate la max! Convinge-te singur!

Cere oferta acum pentru creatie grafica, Logo, pachetul corporate identity!

 

In secolul in care traim IMAGINEA ESTE TOTUL! Daca vreti ca orice potenţial client să vă aleagă pe dumneavoastră dintre toate companiile adverse trebuie sa investiti in acest puternic instrument de promovare!

2webdesign.ro dezvoltă identităţi de brand, inclusiv design logo-uri şi brand-uri pentru orice companie. Realizarile noastre ne-au câştigat recunoaşterea industriei şi multumuri din partea clientilor nostri. O identitate vizuala de succes creeaza o impresie de durată şi spune o poveste convingatoare pentru a consolida brandul.

In primul rand: imaginea companiei dumneavoastră şi a produselor sale trebuie recunoscută foarte uşor, clientul să identifice brand-ul dintr-o singură privire. O identitate vizuală realizată corect face ca produsul oferit să fie identificat mult mai uşor şi are grijă, prin design publicitar, ca mesajul acestuia să ajungă la publicul ţintă al companiei respective.

Atentie: Compania dumneavoastră are nevoie de propria identitate vizuala! Nu neglijati acest aspect important!

Identitatea vizuala sau o imaginea brand-ului sunt atributele ce asociază compania cu o marcă. Proprietarul brandului va încerca să elimine decalajul dintre imaginea mărcii şi identitatea de brand. Nume de marcă eficientă a construi o legătură între personalitatea brandului cum este perceput de către publicul tinta si produsul real/ serviciu. De obicei, numele de brand durabile sunt usor de retinut şi au o conotaţie pozitivă.

Chiar dacă sunteţi la începutul afacerii sau doriţi o nouă identitate vizuală, 2webdesign vă vine în ajutor cu următoarele servicii: branding şi rebranding, design logo, cărţi de vizită, manuale de identitate şi multe altele. Contactati-ne acum si veti afla!

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...