Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Redesign site

Crearea unui site web reprezinta un proces continuu. Testarea, evaluarea si imbunatatirea fiecarui element sunt esentiale pentru generarea de venit, valoare adaugata si avantaj competitiv!

 • Este site-ul tau invechit si neactualizat?
 • Este site-ul tau ne-optimizat pentru motoarele de cautare?
 • Sit-ul tau seamana cu o pagini creata in anii 2000 ? Crezi ca o schimbare de aspect a site-ului va atrage mai multi vizitatori?
 • Doresti o refacere completa si profesionala a site-ului existent alaturi de optimizarea SEO si promovarea sitului ?

Daca ai raspuns cu da la cel putin una din intrebari inseamna ca ai nevoie de oferta noastra de redesign!

Stii ca reproiectarea unui web site ofera nu doar un aspect si o noua senzatie, ci confera o identitate complet noua care va ajuta la maximizarea performantelor site-ului. Practic este vorba de o relansare – un re-branding al companiei!

Designul unui site web nu reprezinta finalul in sine ci este un mijloc spre final. In acelasi mod in care se proiecteaza dispunerea fizica si a modului de comercializare a unui magazin traditional , la fel trebuie reproiectat si situl web pentru a conduce cumparatorul prin diferite etape ale procesului de cumparare! Exista mai multe avantaje pe care redesign-ul de calitate al unui web site le poate aduce. Ajuta la incorporarea ultimelor noutati si progrese din cadrul afacerii tale. Cu timpul afacerea se extinde, iar web site-ul vechi va deveni incapabil sa reflecte noua firma si sa includa toate produsele sau serviciile la care clientii dumneavoastra ar trebui sa aiba acces prin website.

La un web site reproiectat putem integra cu usurinta instrumente si caracteristici moderne pentru a oferii utilizatorilor o experienta proaspata si placuta. De asemenea, va ajuta si la imbunatatirea rezultatelor in motoarele de cautare (SEO), fiind cunoscut faptul ca motoarele de cautare apreciaza continutul si design-ul nou. (In special noul algoritm Google apreciaza informatia frecvent actualizata)

Un important avantaj este cresterea atractivitatii fata de utlizatori (posibilii clienti). Un web site cu cele mai noi functionalitati incluse, cu siguranta va atrage mai multi clienti decat un web site aspect vechi si functionalitati reduse!

Asadar, ce facem noi pentru tine?
Scopul nostru nu este doar de a face web site-ul mai atractiv, ci si de a corecta problemele de uzabilitate, aceasta presupunand adaugarea instructiunilor pentru motoarele de cautare sau rezolvarea incompatibilitatii intre browsere. Atunci cand veti apela la servicile noastre de redesign, site-ul tau va fi mai bun pentru ca:

 • va expune mesajul potrivit pentru clientii tai
 • va fi mai usor si mai placut de utilizat
 • va cuprinde ultimele noutati din cadrul companiei – e timpul pentru un blog nu?
 • va fi mai usor accesat si indexat de motoarele de cautare – bun prieten cu Google
 • Stabilirea structurii site-ului (macheta site-ului) si culorile care vor fi folosite;
 • vor fi eliminate toate erorile si incompatibilitatile

In ce consta acest proces de redesign a unui site?

Cercetarea initiala inainte de a incepe redesign-ul – obligatorie
In primul rand analizam cat mai multe informatii disponibile privind performanta site-ului existent. Verificam in statisticile lunare care pagini sunt cele mai populare, ce pagini determina vizitatorii sa paraseasca site-ul, ce browsere si ce rezolutii sunt cele mai folosite, pentru a cunoaste ce tip de website necesitati!

Modul in care elementele de web design sunt puse in aplicare si efectul acestora asupra performantei site-ului in motoarele de cautare, compatibilitatea cu browserele mai vechi, si alti factori importanti care pot afecta negativ site-ul sunt de asemenea cercetati

Intotdeauna ne consultam cu tine pentru a obtine rezultate de top
Dupa analiza detaliata ne consultam cu clientii pentru a asculta concluziile lor, ideile si motivele pentru care doresc un redesign al web site-ului, pe care apoi le mixam cu sugestiile si constatarile noastre, si concepem o strategie dupa care ne vom ghida mai departe.

Trecem la treaba – incepe redesignul propriu zis
Dupa aprobare incepem punerea in aplicare pas cu pas a modificarilor la web site-ul existent. In functie de web site-ul in cauza, complexitatea si scopul reproiectarii variaza foarte mult. Indiferent insa de situatie suntem pregatiti sa va ajutam cu design interactiv si programare profesionala!

Cateva reguli baza ce ne ajuta sa iti oferim un nou website de calitate superioara:

 1. Un site bun este un site care se incarca rapid!
 2. Pe web vizitatorii urmaresc in primul rand textul relevant, nu grafica!
 3. Cele mai bune situri web au o navigare simpla si consistenta!
 4. Respectati conventiile web!
 5. Faceti totul sa fie evident!
 6. Nu parasiti prospectorul ratacit undeva pe situl vostru!
 7. Cel mai bun site web nu presupune ca un client este expert!

Noi vom avea grija pentru tine de:

 • Auditul Concurentei de catre Project Manager impreuna cu clientul cu scopul de a crea un site web optimizat Google;
 • Conceperea designului dupa domeniul de activitate (la cererea ta).
 • Comunicarea permanenta a Project Managerului responsabil de proiect cu tine.
 • Prezentarea mai multor variante de catre Project Manager pana la acceptul clientului (la cererea ta).

Pe Internet site-ul tau are 5 secunde sa exprime valoare, incredere si credibilitate in fata vizitatorilor. Tine cont ca site-ul este angajatul care lucreaza pentru tine 24 de ore din 24.

Ai nevoie de un web site care sa aiba impact, un site atractiv, interactiv, modern, optimizat pentru Google pe cuvinte cheie sau exprestii de cuvinte cheie si care sa arate profesional. Vrei ca site-ul web sa ofere clientilor tai ceea ce cauta, sa aiba o interfata prietenoasa si sa fie usor de navigat. Targetul tau este ca site-ul web sa fie optimizat Google si sa iti genereze profit.

Sa stii ca noi intelegem asta si asta este si scopul nostru. Cand ne angajezi pe noi, angajezi de fapt profesionalismul nostru, cunostintele noastre si experienta noastra in promovare in Google.

Alege-ne pe noi ca partenerul tau online!

Left Right
Iti oferim solutii de Web design profesional!

Avem experienta in crearea paginilor web site, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.

Manager de proiect dedicat si transparenta totala!

Echipa noastra de specialisti se implica intens in fiecare proiect. Apreciem afacerea clientului, venim cu idei unice si tinem cont de viziunea lui. In final, rezultatul este un website de succes!

Lasati afacerea pe mana unor profesionisti web!

Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerinte, care sa va ajute la promovarea unei imagini de top in mediul dinamic al Internetului.

Web design de succes

Designul exista doar pentru a transmite eficient informatia. Rolul principal îl joaca ideile bune.

In spatele fiecarei pagini create de 2webdesign stau la baza ore de munca, de creatie , programare, unde echipa noastra se concentreaza ca la sfarsitul unui proiect web totul sa fie exact cum si-a dorit si cel mai exigent client. Solutiile noastre de web site design includ: – web site de prezentare – magazin online / solutii de comert electronic – reviste sau ziare online (web design site revista, stiri, administrare stiri, newsletter, tag-uri , sisteme de cautare, alte module optionale ) – agentii de turism sau imobiliare / web site travel – portale de licitatii, site-uri de anunturi – cataloage web sau platforma web complexe – orice pagina web care necesita modificari dese de continut (CMS)

Promovare SEO

Publicitatea nu este o ştiinţă. Publicitatea este putere de convingere, iar convingerea este o artă.

Metoda noastra de SEO si promovare este legala si transparenta. Vom avea grija de tot ceea ce trebuie pentru a asigura succesul online. Daca este cazul vom realiza optimizarea SEO de baza (onpage) pentru care acceptam o suma mica de inceput si apoi daca sunteti multumiti de rezultate vom percepe o taxa fixa in fiecare luna pentru promovare,optimizare SEO lunara.

Intotdeauna va punem la dispozitie rapoarte de pozitionare (ranking reports) lunar si rapoarte detaliate de promovare a web site-ului pentru a stii exact pe ce dati banii!

Site-uri bazate pe CMS

Site-uri bazate pe WordPress, Joomla sau Drupal

Pentru cei care cauta o solutie rapida, sistemul nostru de gestiune de continut pentru pagini web contine un pachet de sabloane functionale cu Noutati, pagini nelimitate, Wiki, Galerii Foto, Intrebari Frecvente, RSS, Formulare, Sondaje si multe alte module incluse. Cu aceste sabloane (teme, templates) poti avea o pagina web site online foarte rapid la cele mai mici preturi, fara a fi nevoie sa investesti prea mult. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro


Magazine virtuale profesionale

Comandati acum un magazin virtual si beneficiati de un pret promotional. Fie ca doriti o solutie complexa de magazin virtual sau un simplu catalog de produse noi va putem oferi o solutie adaptata bugetului si tipului de a face afaceri. La cerere putem folosi solutii consacrate precum: Magento, OpenCart, PrestaShop, osCommerce, VirtueMart etc. Serviciile web profesionale sunt complete, de la analiza, design , dezvoltare, mentenanta pana la optimizare SEO si promovare magazin online. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro

Optimizare SEO si Promovare

Servicii profesionale de optimizare site web, marketing si publicitate online, consultanta SEO de specialitate, campanii de promovare online (AdWords Google, PPC), optimizare Jomla sau WordPress. O campanie de marketing, optimizare web sau promovare online bine targetata poate aduce vizitatori direct interesati. Contacteaza-ne acum!office@2webdesign.ro
WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...