Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Situri de prezentare – gazduire web si optimizare in Google

In functie de ceea ce aveti nevoie si de ceea ce doriti sa faceti, echipa de profesionisti 2webdesign va vine in ajutor cu o gama larga de produse web : site de prezentare , magazin online , CMS (content system manager) , site pentru mobil , forum , aplicatii JavaScript si Flash. Dvs. ne spuneti care este proiectul, noi il facem!

Firma 2webdesign este formata dintr-o echipa de specialisti de web design. Suntem oameni prietenosi, cu o experiență deosebita.
După mai multi ani și zeci de proiecte in dezvoltare soft si web design suntem mândri de reputația noastră pentru servicii premium, avand zeci de clienti fericiti.
Avem experiență vasta pe o gamă largă de proiecte, inclusiv comert electronic, social media, mobile si optimizare Google. Aruncati o privire la munca noastră, să vedeti proiectele noastre de sucess!

Aveti nevoie de un nou site?

Noi personalizam fiecare site web si oferim posibilitatea de dezvoltare completa, avand in gand un set unic de scopuri și obiective pentru a maximiza potențialul de câștig.

Fie că sunteți la inceput cu o afacere nouă sau să aveti un site existent în nevoie de un redesign, vă putem ajuta. Noi lucram cu companii mari și mici pentru a produce site-uri frumoase care lucrează pentru afacerea dvs.

Web site design de prezentare: Branding și dezvoltare web profesională
Vom lucra indeaproape cu dumneavoastra pentru a proiecta un logo si web design care va solidifica brand-ul. Echipa noastra de profesionisti talentati știe ce este nevoie pentru a vă aduce cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra. Ne mandrim în furnizarea de solutii ce aduc rezultate de exceptie!

Nu uitati faptul ca un design de calitate si usurinta in utilizare  a sitului sunt cruciale pentru succesul on-line.

Optimizare SEO Google

SEO & Google

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization (optimizare pentru motoare de cautare). Principalul lucru legat de SEO este modul in care faci schimb de link-uri intre site-ul tau si alte site-uri astfel incat sa ai o cota (ranking) cat mai mare pentru un anumit cuvant cheie.

Optimizarea pentru motoarele de căutare, sau SEO, este un proces prin care o companie de SEO îmbunătățește vizibilitatea site-ul dvs. prin intermediul rezultatelor „organice” de căutare. După cum sugerează și numele, rezultatele de căutare organice includ acele pagini web care apar prin mijloace naturale, ele apar, fără utilizarea de Google Adwords sau alte instrumente de plată-pentru marketing pe internet.

Echipa noastra de experti SEO garanteaza servicii complete de optimizare, monitorizare, analiza si promovare site pe web în urma unei analize SEO care include, dar nu se limitează doar la SEO, SEM și Copywriting pentru continut web.

Un consultant SEO al companiei noastre va creaa un raport detaliat asupra etapelor necesare a fi implementate in fiecare web site in parte, iar impreuna cu Dvs. vom decide gradul de implementare a acestor actiuni avand in vedere aspiratiile pe care le aveti si bugetul de care dispuneti si doriti sa il alocati promovarii afacerii dumneavoastra online.

Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru fiecare proiect cu scopul nu numai de a creea un design uimitor, care vă va ajuta să crească afacerea, ci pentru a crea o relatie pe termen lung de încredere si prietenie!

Cateva dintre punctele forte alte agentiei 2webdedesign!

  • De încredere cu preturi corecte!
  • Proces iterativ de dezvoltare!
  • Modele flexibile de livrare!
  • O echipa cu experienta!
  • Focus pe client service!

 

 


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...