Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Termeni si conditii

Utilizarea serviciilor sau a informatiilor oferite de site-ul www.2webdesign.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. IXEDO isi rezerva dreptul de a modifica periodic acesti termeni si conditii.

Site-ul www.2webdesign.ro (denumit in continuare Site) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. 2webdesign.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest Site este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza Site-ul.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul Site-ului apartin 2webdesign si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe Site fara a detine o permisiune scrisa din partea 2webdesign. Contractul de prestari servicii incheiat intre 2webdesign si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si printa portiuni din continutul Site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

2webdesign poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

2webdesign nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Site. 2webdesign nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de Site.

In cazul in care 2webdesign considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Acest site poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece 2webdesign nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca portalul 2webdesign nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca 2webdesign nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

2webdesign isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca 2webdesign nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor portalului nostru. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe acest site incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office@2webdesign.ro cu mai multe detalii, pentru a permite administratorilor sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii Site-ului fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. 2webdesign isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea lor in acest document.