Site-ul www.2webdesign.ro (denumit in continuare Site) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. 2webdesign.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest Site este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza Site-ul.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul Site-ului apartin 2webdesign si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe Site fara a detine o permisiune scrisa din partea 2webdesign. Contractul de prestari servicii incheiat intre 2webdesign si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si printa portiuni din continutul Site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.

2webdesign poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

2webdesign nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Site. 2webdesign nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de Site.

In cazul in care 2webdesign considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii Site-ului fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. 2webdesign isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea lor in acest document.