Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Testeaza viteza ta de internet

Afla viteza ta de internet. Testeaza largimea de banda de care dispui si afla viteza conexiunii tale la Internet in doar cateva secunde.Acum puteti efectua test viteza internet Apasati “Begin” si asteptati sa inceapa testul de viteza internet Romtelecom. Testul de viteza internet va dura aproape un minut si va test viteza internet de download dar si viteza internet de upload. Raportul dintre dimensiunea fisierului si timpul in care acesta a fost downloadat sau uploadat este viteza dvs de internet! Testeaza viteza ta pe internet. Verifica calitatea conexiunii tale la internet. Afli pentru ce platesti providerului tau.

Intra aici pentru a testa viteza de internet: www.speedtest.net


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...