Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Top 15 cele mai bune instrumente online gratuite de analiza SEO

SEO vine de la Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de cautare) si este metoda cea mai eficienta si costuri reduse pentru a va aduce site-ul printre primele in domeniul dvs. Este foarte important ca un site sa fie gasit in motoarele de cautare (Google, Yahoo, Yandex), deoarece prin acestea majoritatea oamenilor cauta informatiile online. Pentru a fi gasit este nevoie de SEO, adica optimizare site pentru motoarele de cautare. Noi am compilat o listă mai cuprinzătoare a instrumentelor gratuite  SEO și   de analiza social media care v-ar putea interesa. Vă rugăm să verificați aceste  linkuri pe care le-am adaugat si nu ezitați să recomandati alte servicii de succes prin intermediul formularului de contact.

Lista cu cele mai bune instrumente gratuite pentru  SEO
1. Verificator SEO prin  SEOmoz.com –  SEOmoz Ranking Checker

Acest excelent  instrument SEO vă permite să verificați până la 5 cuvinte cheie pe zi si chiar  păstrează o arhivă pentru tine. Tot ce ai nevoie este să vă înscrieți pentru un cont gratuit cu SEOmoz .

 Ranking Checker by SEOmoz.com

 

2. MultiRank Checker de iWebtool.com
Ajuta cu  verificarea Google Page Rank si clasamentul Alexa

MultiRank Checker by iWebtool.com

 

3. Fiddler Web Debugging de Fiddlertool.com

În prezent, acesta este disponibil doar pentru Windows și are nevoie de NET Framework pe care il puteți descărca de pe site-ul lor.

Fiddler Web Debugging Tool by Fiddlertool.com

4. SEO Analyzer prin  Sitening.com

Acest analizor de SEO este un instrument minunat pentru a campania de off page SEO. Rapoartele le puteți descărca în format PDF, cu un clic pe un buton. Interfața este foarte ușor de utilizat și de asemenea, vă oferă un scor pe care il puteți utiliza pentru a evalua rapid cât de bine stati cu SEO

SEO Analyzer by Sitening.com

 

5. Instrumentul Strongest SubPage de WeBuildPages.com

Acest instrument vă oferă o listă organizată cu  cele mai puternice pagini de pe orice site web.

Strongest Subpages Tool by WeBuildPages.com

6. Backlink Checker de WeBuildPages.com

Instrument gratuit  SEO Checker backlink. Puteți, de asemenea, analiza backlink-uri concurente, precum și profilul dumneavoastră  de backlinking utilizând instrumentul Neat-O.

Backlink Checker by WeBuildPages.com

7. Firefox cu Extensia Web Developer de Chris Pederick

Firefox, în sine, este browser-ul cel mai flexibil din timpurile noastre.  Dar când îl „împerechezi „ cu Web Developer (extensie pentru Firefox) devine un foarte util instrument SEO.  Frumos este faptul ca  puteți adăuga propriile voastre  instrumente de SEO (on-line sau desktop).

Firefox with the Web Developer Extension by Chris Pederick

8. SEO pentru Firefox de SEOBook.com

Nu există nici un alt instrument SEO care ar putea da cantitatea de informații pe care acest instrument o poate oferi.  Acest instrument va ofera status PageRank, data cache, varsta domeniu, backlink în Yahoo, numărul de link-uri edu,. Numărul de pagini memorate în cache, precum și multe alte statistici pentru orice pagină dată, cu un simplu click dreapta. Caracteristica cea mai uimitoare este că puteți exporta informațiile dumneavoastră direct de la SERPs la CSV.

SEO for Firefox by SEOBook.com

9. Google Analytics / Google Webmaster Central de Google.com

Bazat pe Urchin, Google Analytics este un instrument de analiză de top pus  la dispoziția tuturor in mod gratuit de Google. Acest instrument de analiză poate oferi rapoarte detaliate despre comportamentul utilizatorilor, viteza de incarcare a paginilor, sursele de trafic si multele altele.

Google Analytics / Google Webmaster Console by Google.com

 

10. Instrumentul pentru cuvinte cheie  de către Overture.com

Unul din cele mai vechi  instrumente de acest fel. E încă foarte util și este încă gratuit.

Keyword Selector Tool by Overture.com

11. Sleuth Xenu  de Tilman Hausherr

Xenu este unul dintre acele instrumente pe care le descărcați gratuit.  Folosind acest instrument, puteți determina dacă un site are bucle infinite, link-uri rupte, redirecționează  si multe altele.

XENU’s Link Sleuth by Tilman Hausherr

12. Xinu BETA de Miguel Tabere Orteza

Acest excelent instrument de SEO vă va oferi statistici detaliate cu privire la orice site-ul, inclusiv clasamente, sindicalizare, bookmarkings sociale, validare cod,  indexare și backlinks. De asemenea, cea mai bună parte este faptul că este open source!

Xinu BETA by Miguel Camps Orteza

13. Densitatea cuvintelor cheie  cu instrumentul oferit de Ranks.nl
Acest instrument vă permite să accesati cu crawlere o anumită pagină și  sa analizati  densitatea de cuvinte cheie, nu numai în conținutul paginii, dar, de asemenea, si in  tag-urile HTML.

Keyword Density & Prominence Tool by Ranks.nl

14. Visual PageRank de iWebTool.com

Ei bine, folosind acest site acum poti verifica rank-ul paginii in mod vizual cu un instrument grafic.

Visual PageRank by iWebTool.com

15. GeoTargeting Instrumentul de detectare de SEOmoz.com

Acest instrument vă ajută să determinați dacă ați optimizat un site pentru motoarele de căutare specifice fiecărei țări Un instrument  SEO valoros pentru multe industrii în cazul aplicării de optimizare SEO la nivel local sau geografic.

GeoTargeting Detection Tool by SEOmoz.com

Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

  1. Recomand un tool gratuit de analiza onpage la http://riders.ro/optimizare-seo-promovare-bucuresti-romania/tool-seo-audit-onpage-offpage.php care ofera o serie de informatii utile legate de zonele in care se pot face imbunatatiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...