Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Unde poti vinde / tranzactiona domenii pe net

Site-uri romanesti care ofera servicii de intermediere vanzari site-uri si domenii web.
Oferta este destul de limitata, cele mai multe dintre ele sunt doar incercari timide, site-ul DomainGuru.ro fiind printre putinele care, cel putin la prima vedere, ofera o interfata si servicii profesioniste.

Pe langa serviciile clasice de intregistrare, transfer si administrare domenii web, DomaninGuru.ro vine cu o idee interesanta: serviciul escrow.
Asta inseamna ca vanzarea-cumpararea unui domeniu se poate face in siguranta deoarece, site-ul fiind o parte neutra, poate asigura impartialitatea tranzactiei. Iata pasii pe care ii urmeaza o astfel de tranzactie:

 • -cele doua parti semneaza contractele
 • -cumparatorul trimite plata in contul escrow
 • -vanzatorul transfera numele de domeniu
 • -se confirma faptul ca transferul s-a finalizat
 • -se trimite plata mai departe catre vanzator

Intrucat piata licitatiilor de site-uri si domenii este la inceput in Romania, deocamdata oferta de domenii scoase oferite spre vanzare este destul de redusa, iar unele preturi sunt exagerate, insa odata cu dezvoltarea online-ului romanesc cu siguranta ca vom auzi si la noi de afaceri si preturi spectaculoase.

Cei de la Domain Guru au avantajul de a fi printre primii pe aceasta piata si daca vor rezista inca un an-doi au sansa de a transforma site-ul intr-o afacere de succes.  Nice project!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Comments

 1. Vand pachet domenii internet

  Piese AFTERMARKET
  Distribuitor piese auto aftermarket http://www.pieseautoaftermarket.ro

  Piese PEUGEOT
  Piese Peugeot Romania http://www.piesepeugeot.ro

  Piese CITROEN http://www.piesecitroen.ro

  Piese CAMIOANE
  Distributie piese camioane http://www.distribuitorpiesecamioane.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

O firma creativa

Echipa 2webdesign este compusă din specialişti tineri, creativi şi inovatori. Noi am parcurs deja un drum iniţiatic şi încercăm să demitizăm sintagma “tânăr deci neexperimentat” şi spunem “tânăr… deci cu idei creative şi proiecte de succes”.