Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Vreau sa imi fac site!

vreau site webAi o firma ce trebuie promovata sau o idee prin care crezi ca o sa faci bani online? Fiecare intreprinzator, intr-un anumit moment de dezvoltare al companiei sale, decide sa isi promoveze afacerea pe Internet, prin crearea unui site web, pentru a obtine clienti mai multi, vanzari mai mari si implicit, profit mai mare.

Cum te ajuta design-ul web al site-ului tau? De ce ai nevoie de un design web profesional si util? Raspunsul este simplu: site-ul web al afacerii tale scoate in evidenta profilul afacerii tale si felul in care iti desfasori afacerea. Astfel, este elementar ca designul web al paginii web sa iti contureze cat mai bine profilul afacerii tale.

Scopul principal pe care trebuie sa il indeplineasca firma de web design este sa prezinte in site aspectele cheie si sa creeze o imagine de ansamblu, astfel incat vizitatorul sa poata intelege si asimila informatiile pe care doresti sa le transmiti despre firma ta.

Structureaza site-ul web al afacerii tale, in functie de ideile generale pe care doresti sa le transmiti:
– ce este si cu ce se ocupa afacerea ta?
– cum a fost demarata ?
– de catre cine?
– de ce?
– este o afacere de succes?

De ce trebuie sa iti structurezi informatiile de pe site?

Vizitatorii care ajung la pagina web a afacerii tale s-ar putea sa nu stie nimic despre afacerea si domeniul tau sau s-ar putea sa creada ca stiu. De asemenea, acestia acorda in medie un timp relativ scurt pentru cautarea informatiei necesare intr-un site. Aici intervine firma de web design care prin tehnici specifice te ajuta sa mentii vizitatorii pe site si sa ii transformi in clienti.

Daca ai o idee buna pentru a dezvolta  o pagina de internet, nu ezita sa o pui in aplicare. Si pentru ca proiectulweb sa aiba succes inca de la inceput, documenteaza-te inainte de porni si intotdeauna apeleaza la ajutorul specialistilor acolo unde consideri ca e nevoie.

2webdesign – o societate specializata in concepere si realizare design web si software pentru internet destinat tuturor domeniilor de activitate.

– magazin online personalizat
– site de prezentare pentru firme
– personalizare platforme open source WordPress, Magento, OS Commerce, Joomla, solutii open source
– galerie foto, forum, guest book, acces useri, nivele de acces, blog
– aplicatii newsletter, campanii email
– integrare plata securizata cu card, paypal si skrill
– administrare a continutului – Content Management System (CMS)
– solutii si aplicatii personalizate
– optimizare SEO – publicitate in Google
– promovare Social Media

Pentru detalii si o oferta de pret va rugam sa ne contactati! Vom raspunde in scurt timp!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...