Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design: Creare site WordPress CMS

Va punem dispozitie servicii profesionale de web design  si putem crea web site-uri bazate pe platforma CMS WordPress. De asemenea putem personaliza template-uri (sabloane)  teme WordPress la preturi accesibile. Site-ul web realizat printr-o platforma WordPress va asigura promovarea imaginii firmei dumneavoastra intr-o masura pe care nu o poate egala nici o alta forma de marketing.

Pentru programarea site -ului bazat pe WordPress utilizam bazele de date (MYSQL databases), in combinatie cu limbajul de programare PHP si Wordprss CMS.

Avantajele unui site creeat cu CMS WordPress

Sistemul WordPress este optimizat nativ SEO, este foarte rapid si fiabil, puteti adauga functionalitati multiple, aveti conturi de utilizatori pe nivele de securitate si foarte multe posibilitati de extindere a web siteului.

Alegand serviciile noastre profesioniste aveti parte de un web site complex la preturi foarte mici si  bazat pe un CMS WordPress pentru a va putea actualiza cu usurinta toate informatiile din site precum si pozele sau materialul video.

Pentru usoara intretinere a web site-ului de catre clientul final va oferim o interfata de administrare web site in care dumneavoastra  sa puteti efectua o serie de actiuni specifice:  adaugare articole, adaugare poze,editare text, diferite module etc .

Temele WordPress pot fi evident, personalizate cu culorile, logo-ul, continutul si functionalitatile cerute de dumneavoastra. Vedeti aici mai multe teme WordPress gratuite: wordpress.org/extend/themes/

Va vom oferi suplimentar in tariful de web design si servicii de promovare online website  si campanii de optimizare SEO precum si consultanta in eventualele strategii de marketing.

Contactati-ne acum daca doriti crearea unui web site cu WordPress!


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...