Firma de web design
Creare si promovare pagini web
Telefon
0730 518 614
Email:
office@2webdesign.ro

Web design – Foto blog – portofoliu fotograf

Orice fotograf are nevoie de o carte de vizita pe internet.  Nu conteaza daca este vorba de un amator sau un profesionist. O solutie curata si interactiva combinata dintre un blog si o galerie foto este ideal.

Portofoliul de fotografie pentru un artist fotograf, reprezinta un site web aflat la marginea dintre blogurile traditionale  si  web site-urile de prezentare clasice.  Cu toate ca un portofoliu de fotograf se poate crea pornind de la conceptele clasice ale unui blog sau al unui web site  traditional de prezentare, noi va oferim o abordare complexa si flexibila care imbina ambele concepte – blog cu continut bogat si portofoliu de fotograf, ca sa avem atat un site placut de utilizat, interactiv,  dar si bine optimizat pentru motoarele de cautare.

Desi portofoliul de fotografie poate fi incadrat in principiu in categoria site-urilor web de prezentare,  acesta ofera  posibilitatea de a dezvolta un album foto complex ce imbina capabilitatile unui blog cu cele ale unui site de prezentare clasic.

Album sau portofoliu foto ca site web de prezentare

Presupune selectarea unor fotografii si impartirea acestora pe categorii / galerii, si realizarea unui site de prezentare clasic, insa dinamic, baza pe un CMS performant.
Problema care apare in cazul unui site web de prezentare: nu pot fi sterse poze sau adaugate altele noi decat cu interventia designer-ului web.

Web Design: Blogul de fotografie

2webdesign va ofera un  CMS  (content management system), ce reprezinta o platforma de administrare si gestionare al continutului unui site web (text, imagini, video, etc).

Contactati-ne acum pentru o solutie personalizata sau sunati la 07303518614


Cu o experienta de peste un deceniu in materie de web design si propulsati de o nemarginita pasiune pentru online va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inspirati citind cele mai interesante articole din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WeCreativez WhatsApp Support
Aveti intrebari? Suntem aici!
Salut! Ce putem face pentru tine...